Efter två dagar med mulet väder har äntligen solen tittat fram till ära för min bästa vän. Idag fyller min älskade Jennifer hela 21 år vilket självklart ska firas! Jag måste bara få säga att jag är otroligt tacksam över att ha fått träffa henne. Allra första dagen i skolan, den 3:e september, hamnade vi i samma grupp på rundvandringen. Både hon och jag gick ensamma då vi inte kände någon och till slut tog jag modet och frågade vad hon skulle plugga till och frågorna blev till följdfrågor, svar och även en lunch innan vi skildes åt. Hon har givit mig väldigt mycket glädje under den svåra tiden med mina morföräldrar och stöttat mig genom alla tentor och då något känns besvärligt eller när något glatt händer. En underbar vän jag hoppas alltid finns vid min sida sen ♥9eccad258da6b445b35a0a80508cc692
(Bild tagen ifrån google)

 

15 reaktioner till “Happy birthday bästa J ♥

  1. Så fint inlägg till din vän! Det är så roligt när man klickar sådär på en gång 😀 SV: jaa äntligen säger jag bara 😉 Gillar den såå mycket 🙂 skönt att du fick behandling! Hoppas det blir bra nu 😀 haha jaa sånt firar vi också =) jag bor ca 45 min från örebro =) hoppas du har en bra lördagskväll!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s