Glad alla ♡ dag kära ni! Hoppas att alla har fått en super fin dag med mycket kärlek, precis så som det ska vara alla dagar på året.

Idag har jag vaknat super tidigt för att jag hade äntligen mitt läkarbesök jag väntat på sen i oktober. Och så nöjd jag är! Jag fick hjälp på flera möjliga sätt (jag kam med glädje dela med mig i ett annat inlägg) och efter läkarbesöket tog jag en fika med Jennifer som gulligt nog följde med till läkaren.

Jag har mått väldigt dåligt hela dagen med både ångest & sjuk känslor. Började med att jag åt en budapestbakelse med Jennifer och efter det vällde både huvudvärken & illamåendet över mig. Försökt undvika det till största mån men varit svårt!

Har trotts illamåendet ätit lunch på subway, shoppat ny ”plånbok” och hämtat ut det jag behövde hämta ut från apoteket innan jag åkte hem för att vila. Pratat med Rebecka i ca 3 timmar för att få undan mesta av ångesten & OUAT har hjälpt massor. Finns flera orsaker varför jag just nu mår dåligt tror jag, men hoppas ändå det snart går över!

Niclas är strax hemma och blir att berätta om läkarbesöket, äta middag bestående utav fläskytterfile & potatisgratäng samt skrapa triss jag fått utav godisboxen.se. Sedan blir det att mysa i sambons famn då han inte heller verkar helt kry och gå & lägga mig tidigt då det är en viktig dag imorgon!

Hoppas er alla hjärtans dag varit bra!

22 reaktioner till “Alla hjärtans dag 2019

 1. GLAD ALLA HJÄRTANS vännen! Fy, fy, fy för ångest! Men det låter verkligen som att du har tacklat det på ett otroligt sätt, så hoppas du hade en riktigt bra dag i alla fall! STOR KRAM finaste ❤

  Gilla

 2. Hoppas att du ändå fick en fin kväll. Tack för alla hjärtan! Så roligt att höra att du får bra läkarhjälp. Jag skickar ett par fantasihjärtan till dig. Jag har inga i Paddan.

  Gilla

 3. Men fy bubblan för ångest & liknande…

  Svar:
  Jag jobbade på Plantagen i cirka 5 år där jag var Växtansvarig.
  Innan jag sedan gick vidare till
  Grann-Gården där jag nu jobbar sedan 2 år tillbaka.

  Men blomsterlandet/Plantagen kan absolut vara något om man älskar växter & kunder! Kram 🙂

  Gilla

 4. Nej vad tråkigt att du inte mått helt hundra.. hoppas du mår bättre imorgon. Men så roligt ändå att du tyckte att läkarbesöket gick bra! 😀 SV: ja det var mysigt 🙂 jag/vi firar allt haha =) nä men bara du/ni är nöjd så! =) ja vi bor väl inte så långt ifrån varandra så kan tänka mig att vädret varit liknande 🙂 Kramis

  Gilla

 5. Usch då, trist och höra att ni känner er dåliga på olika sätt, hoppas verkligen att det ger med sig <3.

  Hade en lugn alla hjärtans dag, inget blomsterbud från nån hemlig beundrare i år heller…så istället fick jag gå och köpa en STOR bukett blommor till mig själv <3. Inte helt fy skam trots allt, fint med färska blommor *haha*.

  Det har varit mysigt att passa syskonbarnen och ikväll är jag tillbaka hos min syster eftersom hon börjar kl. 06.00 imorgon <3.

  Har du själv några härliga helgplaner? Krya på er ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s