Vilken dag! Blev att kliva upp tidigt för att köpa kurslitteratur ifrån en privatperson med Bex innan vi gemensamt åkte till skolan för att plugga inför tentan på fredag. Åkte hem runt 13:00 och lagade pannkakor till lunch som N väldigt gärna ville ha. Efter det har jag smått pluggat innan både jag & Niclas fastnade med ett statistiktal i 2 timmar. Helt galet! Löst nu skönt nog & kopplat av med skip bo och ska strax placera mig i soffan för tevetittande. Skönt!

Utöver det har det varit väldigt soligt & skönt idag. Klarblå himmel igen & trotts att det var -3 imorse blev det +2 till senare. Så skönt & imorgon har jag hört att det ska bli +6 så håller tummarna för det!

Hoppas ni haft en fin tisdag!

6 reaktioner till “Statistik krångel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s