Ny vecka och nya tag. Förra veckan tyckte jag personligen var väldigt bra, det blev plugg inför tentamen den här veckan och dessutom har jag umgåtts med vänner och haft det allmänt bra i N’s närhet då han varit ledig större delen av veckan. Så här ser min vecka sju ut:

Måndag – sambon är ledig och jag funderar fortfarande på om jag ska till skolan och plugga inför tentamen med vänner. Kanske dessutom ska hämta kurslitteratur jag har köpt av en privatperson.

Tisdag – då är också sambon hemma, så ska nog in till skolan för att plugga en stund för att sedan umgås större delen utav dagen med min käraste.

Onsdag – återigen plugg, inget mer händer direkt den här dagen vad jag vet än så länge.

Torsdag – då är det alla hjärtans dag som jag kommer att fira med att träffa en specialläkare för mina händer och sedan ska jag ta en god latte tillsammans med min käraste vän Jennifer. Ska även njuta av min godisbox jag fått utav godisboxen.se med sambon när han kommer hem från arbetet.

Fredag – då har jag salstentamen på vetenskapliga grundkursen och efter det tror jag inte mycket kommer att hända. Inget är speciellt planerat.

Lördag och söndag – då ska jag ta ledigt ifrån plugg helt planerar jag, då jag ändå inte har något att plugga på. Ska bli galet trevligt och ser fram emot en ledig helg tillsammans med sambon som är ledig. Dessutom på lördagen fyller min älskade Jennifer 21 år och planen är att fira henne hemma hos oss tillsammans med min bror. Men allt i dagsläget är oklart, så får se om planerna för lördagen förändras eller ej.

kaffelatteBild tagen ifrån Espresso house hemsida.

8 reaktioner till “Vecka sju

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s