Inlägget innehåller reklam via annonslänkar för KICKS
20180629_14563120180629_145706 (1)

Tänkte dela med mig utav lite tips om den här underbara Marc Jacobs Daisy – EAU so fresh parfym. Jag köpte den på Arlanda i somras och trotts att den var oerhört dyr (fick 4 små parfymer för 600 kr) så var det värt det!

20180629_145709

Den här parfymen doftade ljuvligt och jag använde parfymen på speciella dagar så som dejt dagar eller födelsedagar och liknande. Den här parfymen var dessutom väldigt dryg, jag använde den kanske tio gånger per månad och har ändå räckt tills för två veckor sedan. Inte dåligt!

Jag skulle absolut vilja köpa den här parfymen igen fast i större som ni kan hitta här       —> KICKS!

41 reaktioner till “Marc Jacobs eau so fresh

 1. Älskar dessa parfymer men har aldrig haft råd att köpa, tyvärr. Tycker de är helt underbara. Få parfymer lyckas ju dofta så gott utan att ta över eller vara påträngande, liksom. Dessa bara smälter in på nåt vis.

  Gilla

 2. Å det är så härligt när man verkligen fastnat för en doft 🙂 Ja det kostar men det är det värt tycker jag, om man kan 😀 SV: ja det blev så bra tycker jag 🙂 tack snälla, hade en toppenvecka från början till slut! Hoppas du också hade det 🙂 Kram

  Gilla

 3. Tack så mycket fina du! ❤️ Ja jag kämpar på! det märks att man är höggravid nu, sover inte riktigt så bra, kissar hela tiden, ont i ryggen då de är tungt nu såklart! Men de är såå värt de såklart! Det är beräknat den 20 mars, så jag ska försöka jobba till den 10 mars om hon/han inte väljer att titta ut tidigare då såklart 😂 ja jag kommer nog vara öppen på bloggen med vårt barn! 😍 så mysigt att ni snart får hem en valp! Förstår att ni längtar!
  Härligt tips! Parfymer kan man aldrig få för mycket av 😍

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s