20180203_161623

Idag firar jag och min sambo 5 år och 2 månader. Som jag brukar i vanliga fall säga så firar inte vi dessa dagar med bravur längre, men samtidigt gör vi ändå något roligare middag eller ibland hittar på något som är roligt. Men inte alltid. Förra månadsdagen så påbörjade jag en lista om frågor för par (ni hittar inlägget HÄR) och tänkte faktiskt fortsätta med inlägget då det vart väldigt uppskattat!

11. Håller ni i handen på stan? – nej, inte direkt. Oftast besvärligt brukar N tycka då vi ska sick sacka mellan alla ”idioter” inne i stan som lever sitt egna liv haha. Men ibland händer det allt!
12. Kände ni varann innan ni blev tillsammans? – nej, vi hade pratat max tre veckor (om ens det) via telefon innan vi träffades, men nej vi var inte vänner eller så innan.
13. Vad har ni gemensamt? – mycket. Men ska man säga något är det intresset för hundar och att upptäcka saker.
14. Blev du kär i första ögonblicket? – ohja, det blev jag verkligen och han intygar på att det var så för han med.
15. Har ni någon speciell låt? – nej, men både är väldigt förtjusta i Queen (ja det kan vara han som gjort mig lite mer förälskad) och det är låtar vi har i så fall ”tillsammans”.
16. Har ni stora framtidsplaner? – ja, det kan man säga. Han är ju väldigt förtjust i att få starta eget i framtiden och jag skulle mer än gärna kunna nappa på den idén inom sin tid och sedan ska vi nu skaffa en hund gemensamt och dessutom inom något år flytta permament till dit vi vill bo (då gärna i hus) och även få två fina friska barn ihop! ♥
17. Har ni gråtit i varandras armar? – jag har gråtit flera gånger i hans armar för olika saker men han har då aldrig någonsin under 5 år och 2 månader gråtit.
18. Har ni varit utomlands tillsammans? – yes! Flera gånger men två riktiga gånger eller vad man ska säga: 2017 i London och 2018 i Mallorca. Sedan har vi besökt Åland 2016, 2017 i Helsingfors och 2018 i Danmark.
19. Vilket är ert bästa minne? – oj, jag vet inte. Alltså under såhär många år blir det ju en hel drös. Men kanske då vi för första gången flyttade ihop kanske?
20. Vem lagar bäst mat? – jag skulle nog säga han. Jag är duktig på att laga mat, men tycker det är mindre kul. Han älskar att laga mat och experimentera i köket.

18 reaktioner till “1899 dagar

 1. Så härligt inlägg, och grattis till er 🥰.

  Jobbigt att jag är så trött på eftermiddagarna och inte orkar nått, men precis som du sa så gör ljuset än piggare – lite solsken här just nu…räknar ner dagarna mot våren(!). Och ca 5 timmar kvar till helg 😊.

  Men åh vilken pers att gå och vänta så länge på ett tentaresultat, jag får panik om jag måste vänta en vecka på provsvar från läkare eller nått 🙈.

  Hoppas du får en fin helg! ❤️

  Gilla

 2. Ja me det är samma här!! Gillar verkligen Magnum double karamell så det suger att den försvinner.

  Kul lista 😀

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s