51286753_1980149748687387_1495966997874212864_n

Måndag:
I måndags hade jag första statistik föreläsningen – alltså ett skämt!! Jag alltså – kan jag aldrig få förstå något på en gång? Aja, utlunkande med sänkt huvud åt jag lunch innan jag och Nancy träffade Martina och hennes vän och fick lite stöd. Jag och Nancy avslutade sedan skoldagen med en god kopp kaffe och brownie. Gott! Väl hemma umgicks jag med min underbara sambo som varit hemma idag.

Tisdag:
Igår hade jag min andra föreläsning om statistik och kom inte ut klok men med förhoppningar då jag hoppades att statistiklabben skulle ge mig större förståelse. Jag åkte hem till min sambo och tog en kopp kaffe med honom innan jag började anteckna ned det jag anser är viktigt att kunna till tentan nästa fredag. Vid 20:00 slutade jag plugga från att ha suttit nonstop från 14:00. Men övning ger färdighet och efter allt lade jag mig tidigare än sambon i sängs vilket var rätt skönt och sövande att ha han som fotvärmare vid sängkanten.

51475167_2068793126508227_6313081177515229184_n

Onsdag:
Idag var det statistik labb och kom jag ut klokare? Nepp. Jag blir rätt besviken på mig själv. Efter labben mötte jag och Nancy upp min finaste vän Jennifer för att hon skulle ge oss större förståelse angående statistik labben då hon tidigare gått vetenskaplig grundkursen. Och efter fyra pannkakor senare började jag faktiskt förstå – så stort stort tack till min finaste Jennifer som orkar och tar sin tid att sitta med oss!! ♥

Efter att ha handlat in lite blommor till mig självså kom jag hem till sambon och har pluggat på vetenskapsteori sen kanske 13:30. Nu tar jag lite ledigt tänkte jag och ska njuta av att svara på era kommentarer, kryssa för en ruta inför valpens-ankomst och äta kebab till middag som vi köpt ifrån Lithellsfabriken. Mums!

Hoppas ni haft en underbar onsdag idag! 

15 reaktioner till “Statistik elikamed suger

  1. Ja ibland kan man bara inte ta in allt, vet då vi hade föreläsningen om GDPR, jag fick koncentrera mig för att ta in allt. Ska ni skaffa valp elelr tolkar jag ngt fel? Gott med fika

    Gilla

  2. Tycker ju vetenskap är intressant men efter vad jag har läst känns det som att det är inget jag ska plugga. Men vad bra att du har en fin vän som hjälper dig att förstå 🙂

    Gilla

  3. Förstår dig!! Läste statistik för några perioder sen och alltså herre… Men till slut så släppte det, så hoppas verkligena tt det gjorde för dig med och att du kan få naila tentan =) KRAM ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s