Samarbete med godisboxen.se

godisboxen.se

Köp alla hjärtans dag present här!

Vi börjar nu närma oss alla hjärtans dag och självklart vill vi fira den här speciella torsdagen med något gott tillsammans med våra nära och kära. Vad är då bättre än att köpa sig en rolig och härlig box till sig själv, till någon man tycker om eller till någon ni vill fira med fast inte bor i samma stad. En sådan här box fylld med gott godis och någon liten gåva skulle jag bli så otroligt glad över att få!

bildpåossframsida

Godisboxen.se har många olika boxar med spännande innehåll och godisboxar som passar alla kategorier. Man kan dessutom välja den box med godis eller gåvor som skulle passa er själva eller den ni ger bort till. Och pricken över i:et är att ni dessutom kan välja den perfekta bilden för ändamålet, till exempel en bild på personen ni ger bort till, en fin bild ni fotograferat, som passar en högtid/födelsedag eller en bild på dig och din partner så som jag valde.närbildsnedbild

Något jag också blev överförtjust i – och som ni förstår så finns det mycket att gilla med godisboxen – är att vi kan dessutom skicka med en hälsning. Hur fint är det inte att skicka på posten till någon med en härlig hälsning till dem man tycker om, vill visa tacksamhet via att skriva det och skicka en fin och trevlig box till eller som jag – ge min sambo en härlig alla hjärtans dag present med godis han älskar och tillsammans ska vi skrapa en varsin trisslott som alltid är roligt att skrapa tillsammans!

långtbortabildännunärmre

I Lucky in ♥ boxen finns det:
– Två trisslotter med alla hjärtans dag tema från Svenska spel.
– Aromas geléhallon, 80 g.
– Chokladklubba med mjölkchoklad i ett hjärtformat, 25 g.
– 2 st hjärtchoklad med märket Simón Coll, 18 g.
– 2 st små mjölkchokladhjärtan i rött omslag som dessutom är ekologisk och Fairtrade.

34 reaktioner till “Alla hjärtans dag tips

  1. De här har jag beställt ett par gånger och det är så roligt att leta upp en passande box med bra innehåll och sedan lägga i en fin hälsning och ett kort som passar mottagaren. Skoj när man får höra hur glada de blir. Jag har dessutom fått en sådan i brevlådan också. Det var riktigt kul att få och jag blev så glad!

    Gilla

  2. Men gud vilka dundertips du kommer med, älskar såna här lite annorlunda presenttips. Att sen få välja bild själv är ju verkligen det lilla extra som gör det så mycket roligare 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s