51231724_620411185072623_848624446074781696_n

1. Jag har en käke ”ur led”. Ja, jag vette tusan vad det är men den typ hoppar ur led på något sätt, knakar till ordentligt som på typiska skelettfilmer och ja, det händer oftast om jag tuggar eller ligger ned. Det har dock blivit mycket bättre med åren, ett tag var det hemskt vid måltider!

2. Jag har eksem. Jag har hemska eksem jag den här månaden förhoppningsvis helt får bukt med och när jag träffar en specialist hoppas jag innerligt på att få reda på vad som orsakar eksemen. Jag har lidit av både en infektion och eksem sen juni 2018 och älskar att det snart ska bli som vanligt igen!

3. Jag har sen jag var ett barn velat arbeta med människor. Och då även lycklig över alla utbildningar jag har valt. Jag är utbildad undersköterska och har både arbetat på ett äldreboende och på en akut avdelning på sjukhuset. Dock kände jag att jag nu efter tre år behövde söka mig vidare och har därmed sen september 2018 pluggat till audionom.

4. Jag har alltid drömt om att få ha en hund. Och snart blir den drömmen till en lycklig till verklighet – en dröm jag snart få uppfylla. I slutet av mars får vi äntligen hämta hem vår älskade hund och idag är det enbart 48 dagar kvar tills vår älskade hund kommer hem till oss! Vi har valt en hundras som kommer passa oss väldigt bra, speciellt kommer hundrasen passa min sambo som alltid drömt om att få jobba med hund och hundrasen är: malinois!

5. Jag är otroligt barnsugen! Och har varit det sen jag var 15 år gammal. Jag vet inte hur jag får bukt på mitt ”problem”, men det är helt galet vilket barnsug jag har. Jag är så redo att få bli mamma och blir ledsen var dag jag kommer på att jag inte kan skaffa barn än. Men jag drömmer varje dag om att jag har barn, förlossning och så vidare. Det är helt galet och ja, jag hoppas att den drömmen inom kort blir sann även fast jag vet att det kan bli så att jag får vänta till 2021!

 

16 reaktioner till “5 sanningar om mig

  1. Ja, det ska bli galet underbart att få hem min älskade lilla valp ❤
   Härligt att ditt bebissug också växt sig starkare. Det är ju hur underbart som helst :’)

   Gilla

 1. Jag kan nästan känna din förväntan inför valpens ankomst!😊 Jag älskar hundar, och har haft såna sen jag var barn. Det är bara senaste tiden i livet jag inte haft hund. Jag hade så nära relationer till mina att jag nästan glömde att dom var djur.
  Det låter kanske som en klen tröst, men tiden går galet fort, och snart är det 2021. Fram tills dess – och därefter – kommer du få njuta av en underbar fyrfota familjemedlem!❤

  Gilla

  1. Det är faktiskt ”plåster på såren” haha, det ska bli underbart att vi efter flera år blir äntligen tre i min lilla familj! Och fler ska vi självklart bli med tiden och hoppas att det du säger är sant och att det går snabbt – får det kan hålla med om! 😉 ♥

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s