51132340_386396755469107_304880448234848256_n

Idag var det morotskakans dag vilket firades in på bästa sättet tillsammans med en underbar vän och min sambo. Rebecka kom hem till oss klockan 12:45 och blev att baka en gluten- och laktosfri morotskaka tillsammans som vi njöt utav tillsammans med min kära sambo. Under tiden morotskakan var i ugn passade vi på att spela skipbo och efter fikat spelade vi mer skipbo innan sambon åkte iväg för att köpa oss en pizza till lunch/middag. Det var första gången som sambon och Bex träffades och det gick så himla bra, mycket skratt och skämt under hela den här dagen. Love it!

Passade även att spela plump innan Bex behövde åka hemåt. Nu blir det att dricka lite varm choklad och ha egen tid innan det blir tevemys tillsammans med sambon.

Hoppas ni fått en bra avslut på er söndag inför kommande arbetsvecka ♥

 

18 reaktioner till “Morotskakansdag

  1. Vilken mysig dag 😀 Och så kul att baka ihop 🙂 SV: ja det var riktigt lyxigt och så gott 😀 ja det blev ett riktigt lyckat och härligt firande igår 🙂 ja det kommer ju gå toppen! kram

    Gilla

  2. Åh, detta hade jag missat, men fick köpt med mig en morotsmuffins hem efter jobbet! 😊

    Har du hört nått om tentan ännu? Kul att höra att det iaf kändes som ett VG. Höll mina fingrar som sagt.

    Usch och fy för vädret alltså, rena slaskhavet här, och det ska fortsätta resten av veckan tror jag 🥺. Då föredrar jag hellre snö.

    Hoppas veckan börjat bra annars.
    Kram

    Gilla

Lämna en kommentar