50603687_1989680477788312_1954518455382179840_n

Här kommer sista delen på frågestunden, del 2. Vill ni läsa del ett kan ni klicka HÄR!
Vill återigen tacka för alla fina frågor – betyder så mycket och alltid roligt att svara på!

När du var liten vad ville du då bli när du blev stor? – psykolog. Jag har alltid pratat om att jag velat inom mitt yrke kunna hjälpa andra människor.

Känner du att du är på rätt plats i livet? – ja, det tycker jag. Jag är nöjd att jag började studera igen och jag och min sambo har länge diskuterat om att flytta ifrån Stockholm och bo i ett hus. Vi har lyckats rätt bra med det och inom kort får vi dessutom en familjemedlem vilket ska bli hur trevligt som helst, så ja tack, jag är väldigt nöjd. ♥

Har ni några planer för sommaren? – tyvärr inte just nu. Förhoppningsvis har jag fått en behovsanställning eftersom att jag är ledig ifrån plugget i hela 3 månader. Sedan har vi under sommaren fått en familjemedlem att vi än inte vet hur sommaren kommer att se ut. Men förhoppningsvis kommer vi att åka till typ Stockholm och träffa på mina familjemedlemmar och kanske åka på roadtrip någonstans.

Är det något speciellt du vill uppnå detta år? – jag vill klara både vårterminen samt höstterminen på universitetet, jag vill kunna ha en väluppfostrad och fin hund och jag vill kämpa med min ångest till största mån.

Vad är din högsta dröm? – att få bilda familj. Längtat till det sen jag var ca 16 år och jag drömmer fortfarande om att få bilda familj med min älskade sambo.

Vad är ditt största intresse? – skriva och läsa. Jag älskar att försvinna mig in i en bok och jag älskar att få skriva ut om allt och ingenting. Jag är också väldigt förtjust i att sjunga och det tar ju också upp en stor del av mina intressen.

Har du någon resa planerad detta år? – japp, jag ska åka till Kalmar/Öland i slutet på mars.20180504_201021 (1).jpg

Har du några mål för din blogg detta år? – nej, jag tror inte det. Jag vill gärna fortsätta med alla härliga samarbeten och önskar att få ett företag som ständigt vill vara i ett samarbete och som jag kan tjäna pengar på. Men utöver det har jag inga stora mål för bloggen just det är året.

Vem eller vilka inspirerar dig? – jag har alltid inspirerats utav min mamma. Hon är en stark kvinna som lidit utav ångest som jag och som har haft det tufft på flera olika sätt men som trotts det är en sån himla go och fin mamma. Jag inspireras utav min pappas och min sambos drivkrafter, de som får mig att verkligen vilja fortsätta, genom allt fint stöd från alla tre!

Vem skulle du vilja äta lunch med? – oj.. Det var en lustig men intressant fråga. Jag skulle nog välja min sambo då, det hade varit hur grymt och mysigt som helst att få gå ut och äta en god lunch tillsammans med!20170730_120210

Är det något speciellt du pluggar till eftersom att du läser vetenskap, statistik och forskningsprocess? – jag vet inte hur mycket det har med det jag läser till, men jag pluggar till audionom. Audionom – för er som inte vet vad det är – kan liknas med vad en optiker gör fast att jag kommer hålla på med öronen och hörseln. Jag kommer ta hörseltester samt rehabilitera och habilitera hörseln och ge dem bästa sätten för att kunna hantera sin hörselnedsättning. Än vet jag inte om jag kommer vilja arbeta med barn eller vuxna, men sista året kommer jag kunna plugga inför att kunna jobba med barn och det hade inte varit helt fel.
På universitet brukar man tydligen alltid läsa in sånt här – typ obligatoriskt för alla kurser. Min vän som pluggar till sjuksköterska har också pluggat något liknande nyss. Så jag tror som sagt inte det har helt och hållet med min utbildning att göra, men det kommer nog inte allt inom min treåriga utbildning göra tyvärr.

16 reaktioner till “Svar på frågestunden del 2

  1. Så roligt att läsa alla frågor och svar!😊 Det ska bli så spännande att få se och läsa om eran nya familjemedlem!😍 Jag vill också ha en ny liten fyrfota vän.
    Ni ser så gulliga ut tillsammans du och sambon😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s