50603687_1989680477788312_1954518455382179840_n

Jag vill bara börja med att säga TUSEN TACK till alla era fina frågor. Här kommer svaren på frågorna, del 1!

Jag skulle vilja veta mer angående jul quizzet du gjorde julen 2018.
Svar: jo, jag gjorde en egen jul quiz jag snappade upp lite frågor från internet och på egen kunskap. Det var riktigt uppskattat och de som deltog kunde vinna ett pris. Jag funderar starkt på att göra en inför påsk och då skulle jag kunna ge ut mer. Men eftersom att det är 20 frågor blir det lite mycket att dela med mig utav på det här inlägget men jag kan till exempel dra upp en fråga jag hade på mitt jul quiz.
Ena frågan var: vad betyder advent?
A. Väntan.
B. Herrens ankomst.
C. Tända ljus.
Är du mer intresserad kan jag med GLÄDJE skicka via mejl till dig så du kan härma mig ♥51032919_642491096169624_7668275867734245376_n

Vad är det absolut bästa med att blogga? – det absolut bästa måste nog vara all kärlek och kunna bevara minnen ifrån upplevelser och liknande. Att jag kan föra som en öppen dagbok och dela med mig utav allt härligt som händer och får glädjas med er. Även ta del av era händelser och er vardag är hur underbart som helst ♥

Hur ser du på jämställdheten i Sverige? Finns det något du tycker är ”mindre” jämställt i Sverige? – jag tycker inte att jag själv påverkas av jämställdheten i Sverige. Jag har själv aldrig upplevt att jag eller någon i min omgivning inte fått arbete på grund utav sitt kön och inte direkt med lön heller. Visst har jag väl lagt märke till att någon kille har mer lön än mig då jag arbetade som undersköterska, men jag tänkte inte mer på det då han jobbade mer än mig. Däremot kan jag bli lätt sur över att inom vården anställer de inte en ung tjej som väldigt gärna vill arbeta och är duktig och erfaren på grund utav sin ålder. Men bortsett från det tycker jag att det är jämställt i Sverige!

Vad vill du åka på semester någonstans om du får välja helt fritt. – det hade då inte varit helt dåligt att få till exempel åka till Italien, specifikt Rom. Men nu då jag och sambon planerar att skaffa oss en liten valp kommer det bli svårt och då hoppas jag på att kunna åka till Stockholm eller en annan stad i Sverige och njuta så som Gotland.

Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord? – godhjärtad, positiv och envis.ddkdkd

Vad har du för mål detta året? – jag vill klara både vårterminen samt höstterminen på universitetet, jag vill kunna ha en väluppfostrad och fin hund och jag vill kämpa med min ångest till största mån.

Om du vann en miljon, vad skulle du göra med pengarna då? – jag skulle vara generös och givmild genom att ge mina föräldrar det dem verkligen förtjänar (och det är då oerhört mycket!!) och sedan skulle jag spara. Jag skulle även ha köpt mig ett hus tillsammans med sambon som vi kan förbereda oss inför framtida barnen och så vidare. Jag hade även blivit fadder eller gå med i någon välgörenhet för att kunna ge personer det dem behöver!

Vad är det pinsammaste du varit med om? – oj.. Oftast allt jag gör är inom hemmet som min sambo får glädjas av. Men det jag kan komma på är då jag backade in min bil i min hyresvärds buskar. Jag har aldrig skämts så mycket då det var hyresvärden jag backade för och åkte in i buskarna för att han skulle kunna komma förbi haha!

Bästa/sämsta med att blogga? – sämsta är prestationsångesten, att jag jämför ibland min blogg med andras så som att andra har hur mycket mer inspirerande inlägg eller bilder än vad jag har. Det bästa är all kärlek jag både får ge och ta emot ifrån era fina kommentarer och era inlägg.

Hur träffades du och din sambo? – vi träffades via en internetsida som heter kamrat.com. Vi pratade säkert två-tre veckor på sms/telefonsamtal innan vi träffades den 6 december 2013 innan vi båda skulle åka till respektive skola. Efter den dagen minns jag att jag inte kunde sluta le och hade en vän i skolan som var väldigt speciell och älskade att trycka ned mig och hon lyckades till och med inte få bort mitt leende ifrån mina läppar. Den 7 december 2013 blev vi tillsammans och då träffades vi där jag bodde med mina föräldrar och gick på en promenad och båda fall pladask vid första ögonkastet. Sen den dagen var vi oskiljaktiga, han till och med den 17 december flyttade in till mina föräldrar där vi tillsammans bodde tills vi flyttade 2017 till egen lägenhet. img_5435

Vad drömmer du om? – jag drömmer om att skaffa familj. Jag drömmer till att få mina barn, få gifta mig med min älskade sambo och skaffa hund och bo i ett hus och få ha våra drömjobb.

Har du några mål med bloggen? – jag har ju börjat utveckla bloggen med en massa flera samarbeten med olika företag. Jag skulle gärna vilja göra bloggen större, men just nu är ju mitt studerande prio ett!

Dina bästa musiktips? – jag är ju väldigt förtjust i många låtar, men tänkte ge ett låttips för olika kategorier. Så för avslappning är jag förtjust i: now you are free med Lisa Gerrard och Klaus Badelt. En sorglig låt är jag förtjust i: Stone med Jaymes Young. När det kommer till danslåt är jag förtjust i: peanut butter jelly med Galantis.

Vad jobbar du med? – just nu studerar jag till audionom och är klar år 2021. Förhoppningsvis kommer jag få in ett jobb under skoltiden, men just nu är inget planerat.20180917_135036

 

 

16 reaktioner till “Svar på frågestund del 1

 1. Intressant lista! 😀 jag vill oxå åka till Italien. Det jag gillar med att blogga är helt klart att man dokumenterar tankar osv sen att man kan gå tillbaka i tiden och se vad man gjorde då. 🙂

  Gilla

 2. Trevligt att få veta lite mer om dig. Din blogg har en speciell känsla, tycker jag. Det blir som att jag lär känna dig och tycker om dig. Fast egentligen känner vi ju inte varandra. 🙂 men din blogg har en speciell ton och så är det nog bilderna på dig som gör det.

  Gilla

 3. Så roligt att läsa frågorna och svaren 😀 åh jag har helt missat att ni går i valptankar! Såå mysigt, vad är det för hund? Och är det bestämt att ni ska ha en? 😀 SV: åh tack snälla 😀 . Haha jaa det har kommit massor av snö nu, men det är härligt eftersom att det blir så mycket ljusare 🙂 Kram

  Gilla

 4. Så många intressanta frågor och svar!😊 Jag skulle också vilja åka till Rom.
  Jag tycker inte att du ska känna prestationsångest för bloggen. Jag tycker om din blogg. Tycker att den är personlig och trevlig, och du verkar så gullig och snäll!❤

  Gilla

 5. Jag har också haft en advent-quiz under flera år på mitt FB (utom 2016 efter att min fina svärmor gått bort i November) , men 2018 var det första gången som jag la upp den också i bloggen eftersom jag inte bloggade något mellan 2013 – 2018. Direkt när den var slut funderade jag på en påskquiz, men det blir isåfall bara under påskveckan. Jag får se om jag väl orkar längre fram.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s