50622435_370419630408737_7702378646798860288_n

Minus sexton grader som sedan sjönk till minus nio har det varit totalt idag. Kallt minsann, men jag har inte sörjt det. Jag har njutit istället av hur fint det är med snön på alla träden och så vidare. Någon mer som upplever vintern så vackert?

Varit i skolan från 9-14:30 idag och har haft andra föreläsningen om vetenskapsteori. Än så länge går alla begreppen in i varandra och lätt hänt att jag blir trött. Men när jag kom hem så har jag pluggat på omtentamen och försökt läsa det viktigaste inför föreläsningen imorgon, men det är svårt.

När sambon kommer hem ifrån sitt ärende kommer vi nog mysa oss ned i sängen framför någon bra film eller liknande då vi fått reda på en dålig nyhet idag. Förhoppningsvis löser det sig till det bästa, men just nu ser det inte ljust ut. Trist! Men det är bara att rycka upp sig och jag är för tillfället ett matvrak – ständigt hungrig eller sugen på något – så ska väl försöka drömma mig in i en serievärld för tillfället innan sambon kommer hem.

50546198_409600333115630_58769175677501440_n

Fick också äntligen hem lite produkter jag klickade hem i söndags ifrån Apotea. Äntligen blir det enklare till vardags för mina älskade händer och tipsar gärna om den här rakgelen.

Ha en fortsatt fin kväll!

9 reaktioner till “Vacker vinterdag

  1. Jag kör också med easy shave 😉 sv; Passet gick bra men hade verkligen ont överallt, va dåsig och hängig. Jag liksom hängde inte med om allt, jävla tur jag lyckades dela medecinerna haha 😛 Nu ligger jag sjukt och bäst det I guess, att jag stannar hemma 🙂 Jag hoppas att allt löser sig för dig nu 🙂 Ja men de är bra och jag vet du fixar det, jag vet du fixar allt 🙂

    Gilla

  2. Hoppas att det som oroar löser sig till det bästa.

    Svar: Tack för kommentaren. Roligt att du också är kreativ. Håll under vårkanten utkik efter bilder på mina bröllopsinbjudningar, kanske kan de inspirera dig i skapandet av inbjudningarna till din examen. 🙂

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s