Jösses vilken dag kära ni!

Startade med att åka in till skolan trotts att jag haft en orolig mage idag. Pluggade tillsammans med Lollo och en till tjej i klassen inför omtentan innan jag vid 12:00 var på G hemåt. Men så blev det minsann inte! Lollos bil hade fått punka så jag var snäll nog och hjälpte henne med att ringa assistanskåren och väntade in till att bärgaren kom. Han ville förstås ta med bilen till en verkstad och blev att tillsammans åka till två olika verkstäder innan vi hittade en som hade rätt däck. Han som hämtade bilen var otroligt mysig och istället för att ta i hand valde han att krama om oss, haha. Mysig och vänlig stad minsann!

Vi var nog inte färdiga fören vid 14:00 och vi båda hade inte hunnit äta lunch så vi stannade på MAX och åt. Vidare for jag sedan hemåt och försökt plöja mig igenom kurslitteraturen: kunskapens former. Visst är det väl intressant, men efter ca 100 sidor blir jag väldigt matt i huvudet. Oh well, nog lyckats få ned de viktigaste begreppen hoppas jag på. Mer på omtentan kommer jag nog inte plugga på, får nog blir mer imorgon och så får jag ta kväller nu. Sambon är på väg hem och blir att ta det lugnt i varandras närvaro innan sängen kallar!50272826_338321917018885_1728120008971649024_n

10 reaktioner till “Oväntad dag

 1. Men åh, verkligen gulligt agerat att vänta kvar med pluggvännen (i kylan). MAX-lunchen måste ju ha varit det bästa 😊.

  Har eksemen börjat läka förresten?

  Här händer inte så mycket faktiskt, bara jobbande vilket gör mig sjuuuuukt trött, så jag orkar inte så mycket annat. Hade behövt hunden som lite uppmuntran 🥺❤️.

  Hoppas du haft en fin start på torsdagen och fixar pluggandet inför omtentan 🙏🏻

  Gilla

 2. Ja ibland blir det inte som man tänkt sig😬 Punka är inte alls kul. Har hänt mig också en gång mitt i stadens rusningstrafik, men som tur var hade jag ett reservhjul i bagaget och kunde få upp bilen på en trottoar och byta hjul!😆
  Du studerar mycket flitigt måste jag säga😊

  Gilla

 3. Vilken otur med bilen men skönt att ni fick trevligt bemötande av hjälpen 🙂
  Och ja, jag har ätit såååå mycket kexchoklad sen jag kom till Sverige förra veckan 😀

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s