50407349_816553382054747_1105964150418309120_n

Hej och hå vilken dag! Startade med en rätt tidig morgon då sambon råkat gå upp tidigt, tittat i schemat och sett att han gått upp ca 3-4 timmar för tidigt. Men fick mysa ned sig igen hos en varm Lina igen vilket inte han klagade över iallafall.

Jag var väl i skolan vid nio för att försöka få lite tenta plugg gjort, men blev mest att bara prata med vännerna. Började även ny termin idag och ny kurs dessutom som handlar om vetenskap, statistik och forskningsprocesser. Hoppas på en intressant kurs! Vi har samma lärare som vi hade kursen innan och det gick ju sådär men efter lite kritik ser det ut som om hon har tagit åt sig på ett positivt sätt. Föreläsningen med henne idag resulterade i att jag iallafall förstod vad hon ville ha sagt. Däremot när jag läste boken väl hemma blev jag väldigt trött haha. Hoppas att jag slipper läsa mycket ur kurslitteraturen och klarar mig som varje gång på föreläsningarna bara!

Ska strax börja göra i ordning middagen bestående utav potatismos, panerad fisk och dillsås. Hoppas sambon blir nöjd över det! Vill dessutom skicka med gratulationer till min fina farfar som idag fyller år!

Hoppas ni fått en fin tisdag idag och tusen tack för alla fina frågor till frågestunden! ♥

24 reaktioner till “Kursstarts dagen

 1. Vilken tur att din sambo såg att han gick upp för tidigt och kunde krypa ner hos dig ige. Tänk om han hade åkt iväg. Din middag låter så god. Älskar panerad fisk 🙂

  Gilla

 2. Vilken otur att han trodde han börja tidigare än han gjorde :/ Tur han insåg det innan han åkte i alla fall 🙂 Vilken god middag 🙂 Grattis till din farfar 🙂

  Gilla

 3. Jag älskar vetenskapskurser och forskningsprocesser, sååååå spännande! Statistik däremot är jag inte så pepp på… eller egentligen inga kvalitativa forskningsprocesser överhuvudtaget >.< Men alla kvalitativa och allt liksom OM forskningsprocesser älskar jag!

  Gilla

 4. Sån tur att sambon kunde mysa ner sig i sängen igen när han upptäckte sitt misstag!😄 Hoppas att den nya kursen kommer gå bra!
  Den där middagen skulle iallafall jag bli glad att få äta😄

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s