God kväll! Idag har det varit en inne mysar dag för min del med undantag då jag gick till brevlåda, då snön vräkt ned exakt hela dagen. Under dessa 10 minuter ute höll jag säkert på att ramla ordentligt fem gånger. Hemskt! Annars har jag pluggat inför omtentamen inom beteendevetenskapliga perspektiv och tittat på serier. Idag tar jag sista antibiotikan och hoppas återigen på att infektionen nu är och håller sig borta för gott. Kvällen blir lugn tillsammans med sambon inför kursstarten imorgon.

Igår var det slutet på vecka 3 och den tillbringades hemma för det mesta tillsammans med sambon och skidåkning på teven. Åkte också iväg för att handla och trotts kylan var det skönt att andas lite frisk luft. Vi tittade även på smurfarna och smaskade i oss lite popcorn innan sambon min gjorde en gryta med bland annat fisk, räkor, gröna linser, curry blandning och kikärtor. Den ser väldigt speciell ut men oj så god den är!

Hoppas att ni fått en underbar start på vecka 4!

17 reaktioner till “Snöfall

 1. Det låter riktigt mysigt att sitta inomhus och se hur snön vräker ner utanför!😊 Hoppas att pluggandet går bra så att omtentan går toppenbra!
  Så skönt för dig att slippa antibiotikan snart😊

  Gilla

 2. Lycka till på tentan 🙂 sv; Mjo fast de gäller faktiskt ALLA och alla ska be om ursäkt och våndas för de..jag säger dumma saker men oftast om någon börjar säga det, då känner jag fuck this jag kan vara lika elak. Ja vissa är helt toppen på mitt jobb 😉 Saknar de redan, och en smsade mig nu igårkväll sa att hon bakat någon paj som jag fick äta 🙂 Jag tog givetvis hissen upp till avd och åt av den, så god 😀
  Ja de tycker jag med..fattar inte vad läkarna sysslar med ärligt talat 😮 Tragiskt! Kram sötis

  Gilla

 3. Mysigt med snöfallet, men ja! Den här halkan är verkligen helt brutal! Har vurpat ordentligt 4 gånger nu och får minst en hjärtattac om dagen när man känner att marken försvinner från en, hahaha! Kram ❤

  Gilla

 4. Håller tummarna för att infektionen ska hålla sig borta nu! Vi har haft det riktigt snorhalt i flera dagar nu så man känner sig som Bambi på hal is när man är utomhus. Hoppas du får en riktigt fin dag 😊 kram💖

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s