God kväll! En halvtimma kvar till postkodsmiljonären, en timme kvar till talang börjar, brasan är tänd och maten är i ugn. Så härligt och effektivt på en fredag kväll. Idag har jag dock under dagen inte fått många knop gjorda utan bara latat mig i sängen för det mesta och rått om mig själv. På grund utav antibiotikan känner jag mig väldigt dåsig och trött så det var välbehövligt och idag har jag dessutom lämnat in hemtentan vilket känns galet skönt! 15 arbetsdagar och sen får jag betyget på det, galet spännande! Annars till middag blir det fläskytterfilé med hasselbackspotatis och beasås. Gott! Kvällen blir förstås fortsatt lugn tillsammans med sambon.50405188_400089310726808_8081068932649189376_n

9 reaktioner till “Lugn dag

  1. Skönt att du har vilat lät som en bra idé! Sv: Ja men det har jag läst om såklart tråkigt att det inte blivit så mycket bättre sen dess men jag hoppas den nya hjälper dig ordentligt nu! ❤

    Gilla

  2. Jag vill också ha en man i mitt liv, jag känner mig ensam även fast jag har massvis med människor runt mig.. Svårt att förklara!
    Hoppas du blir frisk snart!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s