20180120_203030

Tulpanens dag idag vilket för mig betyder att våren är på G! Hur känner ni och firar ni den här dagen med en bukett tulpaner stående hemma hos er?

Idag startade jag morgonen med att sätta mig på drop in hos vårdcentralen för att få bukt på mitt problem. Jag tänkte i ett separat inlägg berätta vad jag genomgick där men kan med all säkerhet säga att jag nu har fått rätt hjälp och verkligen blivit tagen på allvar. Det är en sådan lättnad och efter den här antibiotika kuren så hoppas jag att jag slipper alla dessa helvetiska sår och smärtan och klådan.

Efter vårdcentral besöket och hämtat ut det jag behövde hämtade ut så åkte jag till skolan för att fixa mer på hemtentan. Kände mig rätt så färdig strax innan tre och hann åka hem innan det mörknade skönt nog, ser fram emot ljusare tider nu! Snön fortsätter falla ned mot marken, vi har tänt en brasa som värmer upp stugan och ska äta Karins Lasagne till middag. Två timmar efter middagen ska jag ta och svälja första antibiotikan och jag är rätt skärrad över den och ser inte fram emot det – men min sambo har köpt mangodricka till mig och med ren viljekraft och en stöttande sambo kommer detta gå galant!

Hoppas ni fått en underbar tisdag idag fina ni ♥50754281_399261044179015_7816760102702022656_n

25 reaktioner till “Tulpanens dag

 1. Ja visst är våren lite på g då va 😉 SV: ja det var en bra söndag, och bra helg 😀 med 8årsfirande och allt 🙂 Ja och det blev tulpaner också, såg jag nu 😀
  ja det är skönt att koppla bort blogg ibland 🙂 Kram

  Gilla

 2. Men nä, sår och elände låter ju inget vidare! Hoppas du får bukt med detta nu när du fått medicin.

  Tulpaner är så fina, tror dock inte de går att få tag på här i Tunisien tyvärr.. 😦

  Gilla

 3. Så skönt att du blev dagen på allvar! Hoppas antibiotikan hjälper nu ❤ Visst är det vackert med tulpaner! Älskar dem, men får njuta av dem på avstånd då jag tyvärr är allergisk mot dem 😦 Hoppas du får en riktigt fin kväll 😀 Kram ❤

  Gilla

 4. Asså är Det tulpanens dag , visste inte ens att det fanns något sådant . Har inga tulpaner hemma men det såg riktigt fint ut och ja då känns det som att våren är på g 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s