50241530_2270649543212684_1104270558914150400_n

Rätt tidig morgon och var på universitetet runt kvart över nio för att komma igång med hemtentan. Bättre att sitta i ett grupprum och få ned en massa text än att sitta hemma och komma på att annat bör göras. Vid 13:30 kände jag mig rätt färdig och åkte hemåt där jag suttit i samtal både med två vårdcentraler och min tandläkare. Ska på drop in imorgon innan jag åker vidare till skolan igen och bokat in ett tandläkarbesök till nästa vecka. Skönt!

Ikväll blir det fortsatt mys hemma tillsammans med min sambo och äta kycklingvingar med pommes till middag. Hoppas att ni har haft en härlig start på veckan!

Vill även passa på att skriva ett STORT grattis till min fina bror som äntligen klarade teori för C körkort!!

16 reaktioner till “Hemtenta & telefontider

 1. Åh, grattis till brorsan!

  Eller hur – dock har jag faktiskt svårt att hitta jeans, antingen fel över baken eller över låren *hihi*. Älskar min jeanskjol 😊.

  Det är riktigt tomt här hemma utan min fyrbenta vän.
  Försöker hitta på en massa roliga saker för att få annat att tänka på, även om det är svårt såklart! 🥰.
  Tänkte plocka fram symaskinen här i veckan.

  Hoppas du fått en fin veckostart! 😋

  Gilla

 2. Det låter som en bra idé att åka till skolan och göra hemtentan, för att slippa bli distraherad av saker hemma!😊 Jag hade så långt att åka att jag hellre satt hemma. Men hade ett studierum jag stängde in mig i.
  Den där kexchokladen var inte dum!😆 Jag har aldrig sett en sån förut.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s