49898029_390033591770323_8541586965487681536_n

Vilken start på fredagen jag fick! Skulle vakna klockan 7 men visste att jag ställt ytterligare en klocka på 7:15 så jag valde att ligga kvar. Efter ett tag kändes det som om jag snoozat för länge och tittade på klockan och såg att den var 7:37. 7.45 satt jag i bilen skönt nog och hann till genomgången för tentan! Vet ej om jag blev klokare på genomgången, en av våra föreläsare tog inte åt sig av vår kritik och vi blev istället frustrerade. Trist! Men efter skolan åkte jag hem för att äta frukost med killen runt 10:00, vi handlade tillsammans, tog bilen ut för att se oss omkring då det var fint väder ute. Riktigt mysigt och till kvällen såg vi på första avsnittet utav talang som tog oss med storm!

Igår startade jag morgonen med att träna runt 08:00 och det var något jag inte gör om. Det var ett otroligt tungt pass och tror att jag nästa gång behöver få i mig både vätska och föda innan jag sätter igång och förbränner lite. Vid 13:00 mötte jag upp finaste Jennifer och tillsammans handlade vi kvällens middag och dagens lunch innan vi åkte hemåt till mig och hade vår berömda pratstund. När sambon kom hem blev det att laga taco till middag och efteråt såg vi på Avicii dokumentären på netflix och bara tog det lugnt då både Jennifer och sambon var oerhört trötta.49337454_986728771533279_3811385640969306112_n49795510_289374495058213_4095416870545391616_n

Sista dagen på den här veckan och imorgon börjar en vecka jag på ett sätt inte har längtat till. Men idag vaknade vi båda väldigt tidigt då sambon åkte hemifrån runt sju tiden och vi valde att efter att ha pratat oss vakna så tog vi oss långfrukost innan jag runt 13:00 skjutsade hem henne. Väl hemma sedan har jag ätit lunch, en massa godis och tittat på avatar. Den serien är grymt bra och väldigt nostalgisk. När sambon kommer hem om ca en och en halv timme så blir det att äta rester ifrån igår och bara umgås.

Hoppas att ni haft en fin söndag och helg!

16 reaktioner till “Weekend

 1. Avatar är superbra. Låter som en mysig morgon och dag ❤ ja en fin helg till och med ❤
  Hoppas ändå veckab blir bra,❤

  Gilla

 2. Då är vi två som inte ser fram mot veckan som kommer nu. Men det är bara att bita ihop och köra. Så gott med godis. Avicii´s dokumentär såg jag precis när han hade gått bort. Så tragiskt och sorgligt att se hur dåligt han mådde och vilken väg han på grund av det valde att ta.

  Gilla

 3. Oj så snabb du var att ta dig iväg på morgonen! Jag skulle aldrig ha klarat mig på några minuter😆
  Jag såg också Talang och det var jättebra!😊

  Gilla

 4. det låter som att du har haft en bra helg 🙂 vilken tur att du hann till tentagenomgången i tid! ❤

  sv; ja man kan ju alltid drömma om att få gå på en sån show nån gång! ❤

  jag ska själv ta och se om soa tänkte jag, men det får bli efter att jag har sett om got. hörde att sista säsongen har premiär 14 april!!! gaaah! jag längtar såå!!
  jag har äntligen fixat och lagt upp bilderna i bloggen på det jag köpte i new york, så inlägget borde komma upp väldigt snart. ska bara fundera ut hur jag vill ha själva inlägget. 😛 jag är så satans seg, men bloggen är inte min prio ett nu för tiden.
  hoppas att du har fått en fin start på det nya året vännen! 🙂
  kraam ❤

  Gilla

 5. Jag gillar att träna det första jag gör på morgonen, men alla är vi olika och man måste lyssna på kroppen!
  Kul att få umgås med sambon och kompis på helgen! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s