20181225_114343

God kväll gänget! Många dagar har nu gått på vecka 2 och skolan har åter startat. I måndags började jag klockan 10:00 med en föreläsning om ungdomar och äldres hälsa. Vad det har med min utbildning att göra? Ja, det undrar vi alla audionomer varje dag nu för tiden och vi allihop blir lätt irriterade just nu på att vi istället pluggar till arbetsterapeut. Men oh well, då kan jag bara lägga till att jag också har pluggat till arbetsterapeut på CV:t, haha. Nej, men vi skulle ha gått första dagen till 16:00 men den sista föreläsningen blev skönt nog inställd och jag åkte hem runt ett istället och tog det lugnt hemma. Tränat sugerpop fitness via youtube, vilket både var galet roligt och härligt!

49949383_324038448206902_6001592642922610688_n

I tisdags träffade jag min gruppmedlem jag haft sen innan jullovet men vi träffades första gången igår och arbetade tillsammans. Rätt skönt att höra att det arbete jag gjort under lovet var bra och att jag kunde utgå mycket av det på min presentation. Men strax innan tolv kände vi oss nöjda, jag åkte hem och tränade ytterligare pass hemma och tog det sedan lugnt hemma. Sambon arbetade även den här kvällen till sent så det blev bara att ta det lugnt för det mesta.

Igår så tog jag en helt ledig dag ifrån studier i princip hemma bara. Gick igenom smått det jag skulle säga idag på redovisningen, men annars låg jag i sängen och såg på serier ungefär fram till halv fem. Då fick jag ett ryck att städa lite i köket osv och då sambon kom hem ifrån arbetet åt vi lite rester ifrån middagen i tisdags och tog det lugnt framför filmer. Jag tränade även den här dagen och både i tisdags, igår och idag känner jag av den här jevulusiska träningsvärken. Och jag har tränat alla muskler i kroppen och varenda lilla rörelse gör ont haha. Hatkärlek av dess like!

49467951_225254161707717_4702368940007882752_n

Idag då tog jag en ordentlig sovmorgon tillsammans med min älskade sambo som vart ledig idag. Vid 12:00 körde jag mot skolan, umgåtts lite med Bex och hennes gruppkamrat innan vi gick till redovisningssalen. Redovisningen gick bra, vi alla fick godkänt skönt nog sade läraren och vi fick skönt nog SITTA ned och presentera. Underbart! Efteråt tog jag en brownie och en kaffe med Bex innan jag drog mig hemåt och har precis skrivit klart en uppgift om mångkulturalism som ska in imorgon. Också även fått reda på att den 2:a februari kommer jag ha fullt upp på morgonen med omtenta. Jihu! Wish me luck kära vänner ♥

7 reaktioner till “First day of school week 2019

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s