20181229_16534720181229_16535220181229_16535720181229_16540320181229_16540620181229_16541520181229_165422

Det har varit väldigt många härliga läsare som varit intresserade utav att se på ett ungefär hur jag och min sambo bor. Som många utav er vet så flyttade vi till en helt annan stad för att jag skulle få möjlighet till att plugga och sambon följde med som stöd. Han hittade den här underbara fina stugan ute på vischan som vi båda föll för. Nej, vi äger inte stugan, utan vi hyr utav ett äldre par och som bor som grannar till oss. Vilket innebär att vi har en helt egen gård och staket runt om samt en grusväg mellan oss. Underbart!

Men utöver att jag visat er hur stugan ser ut omöblerad så kommer här första inlägget på hur det ser ut i köket – möblerat! Vi är båda oerhört nöjda över köket, det är lågt vilket jag är väldigt tacksam för, vi har ett skafferi vi kliver in genom och vi har även fått en diskmaskin då vi flyttade in och tog med oss mikro. Precis allt vi behöver finns i köket vilket är fantastiskt bra!

Till den här flytten valde både jag och min sambo att vi ville ha mörka möbler. Det gick sådär kan jag lova er, vi har alla möbler i vardagsrummet vita, men äsch då. Stolarna och bordet ifrån IKEA är vi oerhört nöjda över. Det är det enda möblerna som ni ser som vi faktiskt köpt dit samt en matta ifrån RUSTA. Som ni kanske förstår har vi rätt kalla golv nu under vintertiden så att det är väldigt passande med långmattor.

Om ni är intresserade hur det såg ut innan vi möblerade, kan ni gå in HÄR!

42 reaktioner till “Stugans kök

 1. Så fint 😀

  Svar: Vad menar du?? 😛 218 är hur många sånna här listor jag gjort än så länge 😛 Har alltså inget med vilket år det är att göra 😀

  Gilla

 2. vilket fint och mysigt kök, duktiga ni har varit på att möblera det så att rummet känns mysigt och inbjudande 🙂

  Gilla

 3. Så mysigt att bo i en stuga 🙂 Amaryllis är så fina 🙂 Jag har aldrig sett en spis med 3 plattor men jag gissar på att den är smalare än en standardspis 🙂

  Gilla

 4. men så fin stuga ni får hyra av dem och så fint det var med bröstpanel, såg även att det var fina tapeter i ert sovrum med. Det verkar ju toppenställe

  Gilla

 5. Så mysigt ni har det där hemma i stugan :).
  Det får mig att vilja göra om här hemma och nu när julen har flyttat ut finns ju alla möjligheter 😊.

  Vad mysigt med vallhund…själv var gårdagen sorglig för mig. Grannar i området har ringt in och klagat på att min hund skäller. Därför var jag tvungen att lämna tillbaka hunden till kenneln igår, annars hade jag riskerat att få en varning för störande av hyresbolaget! Är sååå ledsen, min lilla kompis och kärlek finns inte kvar här 🥺🥺🥺.

  Hoppas att du har en fin fredag och helg 🥰

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s