50124905_2005764699538886_7572263312646209536_n

Idag firar vi 5 år och 1 månad ihop och precis som vanligt älskar jag att sprida vår kärlek vidare till andra och vill gärna uppmärksamma dessa dagar, även fast vi inte gör något riktigt speciellt själva. Men början på den här månaden tänkte jag starta upp dessa inlägg med ett quiz som jag hittat på internet om förhållande. Hoppas ni gillar inlägget!

1. Vad heter ni? – Niclas och Carolina heter vi – fast jag gillar hellre att bli kallad för Lina!
2. Hur träffades ni? – vi träffades via en internet sida och träffades dagen innan vi blev tillsammans vid Gullmarsplan och efter den dagen har vi varit oskiljaktiga!
3. Är ni förlovade? – nej.
4. Bor ni ihop? – ja. Vi har bott ihop sedan 2 veckor in i vårt förhållande, hemma hos mina föräldrar och då och då hemma hos hans pappa. Annars flyttade vi hemifrån den 13 mars 2017 och återigen hunnit med en flytt.
5. Har ni barn? – nej tyvärr, inte ännu.
6. Har båda körkort? I så fall, vem kör bäst? – vi båda har körkort och jag måste nog säga Niclas på den här frågan, även fast att jag själv vågar mig ut i alla väder och känner mig som en väldigt säker person bakom ratten.
7. Vem är äldst? – vi är lika gamla.
8. Vem fyller först på året? – Niclas, med hela tre månader.
9. Vem är längst? – Niclas med hela 171 cm och jag är kortast på ca 148 cm.
10. Vem sjunger bäst? – då måste jag få säga att jag sjunger klart bäst. Dock har jag väl aldrig riktigt under dessa 5 år tillsammans hört han sjunga på riktigt, mest på skoj jämt och det är nog ett av det charmigaste med honom ändå!

img_5248

Det skulle vara roligt om ni som har en partner vill ögna dessa frågor lite extra via mina kommentarer. Alltid roligt och se lite hur ni skulle ha svarat!

Hoppas ni får en fortsatt fin måndag kära ni! ♥

28 reaktioner till “1868 dagar

  1. Så kul att få läsa om eran resa hittils. 😀 Ni är så fina tillsammans. SV: Njä, filmen var väll ingen höjdare. Men har man inget för sig en kväll kan man absolute kolla. 😉

    Gilla

  2. Sååå himla härligt inlägg, och grattis 🌹.

    Ja det var verkligen en kanonfin helg här – men idag ville solen inte visa sig…spöregn & grått och tråkigt, men men vatten behövs det med ibland .

    Just det ja, vad var det nu igen för ras ni skulle få hem? Stor, liten? 🐶

    Precis, nu är det slut på ledigheten för ett tag, och det var bara rätt in i smeten. Förra veckan var ändå lite skön eftersom vi var så få som jobbade, men nu är det full fart igen. Dagarna går så himla fort, so far so good alltså.
    Hoppas din vecka börjat bra 😊.

    Gilla

  3. Grattis till era 1868 dagar!😄 Så gulliga ni är tillsammans! Jag och min man är också lika gamla, men han fyller drygt tre månader före mig😄 Han vill dock absolut inte synas eller förekomma i sociala medier, så jag kan aldrig skriva så mycket om honom.

    Gilla

  4. Kul lista och grattis till er ! 😀
    Jag kan sammanfatta några av mina svar lite snabbt i kommentaren 😀 Jag å Luis (min pojkvän) träffades på Malta för snart 4.5 år sedan via en gemensam vän från Mexiko.
    Vi har officiellt varit tillsammans i 4 år och har bott tillsammans i ca 3.5 år. Det är endast jag som har körkort, han är 3 år äldre än mig, längre än mig och sjunger bättre än mig 🙂

    Gilla

  5. Vad roligt att få läsa! Jag tycker man skall uppmärksamma sina årsdagar faktiskt, det sprider kärlek! Kanske inte varje månad men när man firar hela år tycker jag det är mysigt att göra något speciellt. Jag och sambon bokade ex. hotellweekend igår, som vi skall nyttja för att fira vår 3års dag =)

    Gilla

  6. Grattis!🥳 så kul att få läsa lite mer om er realation 😊 det känns som att tiden bara flyger iväg haha! I sommar har jag och min kille 6 år. Helt sjukt

    Gilla

  7. Grattis på 5 års dagen +1 månad dagen.Så kul att få ta del av eran historia.Själv träffades jag och sambon år 03 hemma hos hans far ute på landet.Och idag bor vi här ute tillsammans utan hans pappa så klart

    Gilla

  8. Grattis, grattis ❤ kul att få veta mer om er som par.
    Kan kortfattat redogöra för mina svar (dock är hela sagan en lång historia 😂😂)
    Min viking, 5 år äldre än mig (januari), och jag (maj) träffades 2004 genom en gemensam bekant. Det tog 9 mån från att vi träffades till att vi blev tillsammans. Vi förlovade oss 2005 i SriLanka och gifte oss 2006.
    Vi har två barn en dotter på 10 och en son på 8 år.
    Min viking är 186 och jag 164.
    Jag sjunger bäst helt klart 😂😂 han är nog (lite) bättre chafför en jag 😂😂

    Gilla

Lämna en kommentar