tell me a storytell me a story

Den nyaste serien jag har börjat titta på och tittat klart även heter tell me a story och den här serien är minst sagt fucked up, men jag älskar den så himla mycket! Det handlar om tre klassiska berättelser: om rödluvan och vargen, de tre små grisarna och vargen samt Hans och Greta. Så fort jag fick reda på att Paul Weasly som spelar Stefan Salvatore i TVD var med och Danielle Campbell som spelar Davina i TO och Dania Ramirez samt Michael Raymond-James som spelar Cinderella och Neal i OUAT var med i dessa var jag helt såld!

Serien handlar som sagt om tre olika historier och om tre olika liv som tillslut sammanfläts ihop. Alla dessa människor i serien har lite tragiska liv i bakgrunden de vill göra så att dem får det bättre och vissa får sina psykoser på både ett positivt och negativt sätt. En ung tjej slår sig ihop med en äldre och visare man, en man som enbart vill bilda familj får uppleva sin värsta mardröm han aldrig kan vakna upp från och syskonen får vara med om något de ändå förväntat sig.

Det är så himla svårt att kunna skriva om den här serien utan att spoila något. Den är så himla bra men så fucked up att du ständigt sitter och säger: ”no way” och ”men vad fan?!” haha. Så sevärd serie och hoppas innerligt att en säsong 2 snart kommer komma ut då säsong 1 enbart är på 10 avsnitt. Underbart och charmigt på sitt sätt ändå!Hope

Serien får helt klart 5 av 5 T utav mig! ♥

9 reaktioner till “Tell me a story

  1. Å så kul att du fastnat så för den 😀 SV: ja usch det är fruktansvärt. Alltid så tacksam när det gått över hehe 🙂 ja det var kul med tjejdag 🙂 ja såklart barnen är ju viktigast 😀
    Ja men det är ju så det ska vara, att man har sitt egna men att man vet att ens föräldrar alltid finns ett samtal bort bara =) Kram

    Gilla

  2. Måste kanske se den då 😛 sv; Ja han är så söt och rar, antingen lagar han mat så jag får i mig nå eller servar en lättöl 🙂 Man mår riktigt gött då man kommer hem från ett jobb 🙂 Hoppas att det gick bra ändå i skolan trots de kändes pest och pina gumman 🙂 Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s