Godkväll kära ni! Några dagar har nu gått och vi är på slutet av veckan och semestern för många. Precis som för er andra börjar jag även med föreläsningar igen, ser dock inte fram emot det. I torsdags var det en lugn hemma dag. Sambon arbetade till sent så att jag tog en mini promenad, annars pluggade jag bara hemma och rådde om mig själv.

I fredags startade jag helgen med att träffa fina Bex och vi tog en fika och fick lyckades även få min första p-bot. Lyckat – not! Men det var en trevlig eftermiddag tillsammans med finaste Bex innan jag åkte hemåt för ännu mer plugg och lagade god lax med god potatismos till oss då sambon kom hem. Super god mat och mysig dag!

På lördag morgon startade jag och sambon vår gemensamma lediga dag med frukost tillsammans vid köksbordet. Något vi sällan gör vilket var extra trevligt den här lördagen! Vi hann även rensa väldigt mycket ur vårt ”sovrum” innan vi åkte för att hämta svärmodern vid tågstationen. Väl hemma har vi gottat till oss med en massa god mat och dryck samt spelat så mycket sällskapsspel att vi nästan blev less. Men en underbar dag!

Men svärmodern åkte hem idag efter att vi ätit god frukost jag fixade medan latmaskarna drog sig i sängen och efter det spelade vi ännu mer spel. Till och med så värst mycket att jag trodde jag höll på att bli sjuk haha! Vid 17:00 åkte hon med tåget och jag och sambon köpte hem oss en god pizza och ska precis se vår tredje film innan det blir att sussa. Hoppas ni också haft en underbar helg!

6 reaktioner till “Days before workdays

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s