För enbart fem dagar sedan firade vi in nya året med de sista fyrverkerierna någonsin. Vi får väl allt se då vi människor är väldigt övertygande och klagar bra så att alla lagar inte alltid blir fast. Men det var inte det jag ville diskutera om utan precis som ni har skrivit på era bloggar, tänkte även jag skriva några nyårsmål alternativt vad jag hoppas att få ut av 2019.

Målen för 2019 skulle vara enligt mig:

Bli bättre på att ta hand om mig själv. Inte småäta, trycka i mig onödigt socker och träna lite mer för hälsans skull. Jag är oerhört sockerberoende och precis som rökare ser jag en fika som ett tillfälle att umgås. Och målen är alltså att känna att jag inte har detta socker behov och mår bättre.

Kämpa mer med min ångest. Jag har haft ångest sen vårterminen i 6:an och jag måste ge cred till mig själv som varit så duktig och lärt mig leva med det. Men de senaste månaderna, stress angående plugg och detta som skedde mellan mig och mina morföräldrar har dragit gång ångesten oftare nu. Jag blir så ledsen då jag såklart som alla vill övervinna den på bästa möjliga sätt.

Klara allt som har med plugg att göra. Alla seminarium, tentor och allt som vi kommer att behöva göra under den här vårterminen samt höstterminen. Att plugga är ett av det bästa jag gjort och jag vill förstås ta examen som ligger långt framför mig men som jag ser fram emot mycket.

Unna mig lite skönlitteratur emellan åt. Jag läser mycket inom plugg och glömmer lätt bort att göra det jag älskar så som att läsa böcker för skoj skull. Det är något jag gärna vill göra mer och känna orken till. Men under sommaren 2019 tror jag att jag kan unna mig och ta igen allt jag inte förr hunnit med.

Vill ha mer dejter med min sambo. Vi båda är väldigt duktiga på att ta vara på varandra, ge varandra både space och göra det vi båda tycker om att göra. Stöttar varandra väldigt mycket och går då och då ut och äter middagar, spelar bowling osv. Men detta året vill jag ha fler dejter med min älskade sambo, göra sånt vi inte hunnit med att göra under våra 5 år tillsammans så som SPA.

Där hade vi några rimliga nyårsmål som jag hoppas kommer kunna uppfylla. Det jag vill få ut av 2019 är att spendera så mycket tid med min älskade familj, skaffa hund antingen i mars eller i april och trotts mycket plugg kunna njuta av vardagen med både sambo och vänner. Hoppas på att 2019 kommer att bli ett underbart och spännande år med saker som bara är bra.

Har ni några mål och vad vill ni få ut av 2019?

12 reaktioner till “Nyårsmålen 2019

  1. Jättebra mål tycker jag, och det där med att läsa går ju hand i hand med stress och ångest! Har hört att läsning bara en stund kan sänka stress och press, så jag tycker verkligen du ska unna dig det! ❤

    Gilla

  2. Jättebra föresatser. Läsning är ju något som jag förespråkar förstås. En spännande bok kan man ju sjunka in i och man är borta från allt annat ett tag. Bra avkoppling.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s