Mymlan muggen – länge har jag velat ha den här muggen men inte köpt den. Jag är ett stort fan av Lilla My och då jag såg den här tog mina fantasier över och låtsades som om My blivit äldre, precis som jag. Älskar den!

Skärbrädan och olja – fick vi också utav mina kära föräldrar. Riktigt fin skärbräda man ska olja in lite då & då för att alltid diska för hand!

Kniv – det var mig då en bamsing men en jättefin kniv vi fått utav mina föräldrar. Deras tanke med kniven var att ha en kniv som enbart har plasthandtag som gör att jag inte behöver hålla i det jag är allergisk utav. Jättefint av dem!

Spel – fick min kille ifrån min bror. Ett frågesportsspel som vi troligtvis redan har dessvärre, men vi ska allt se efter. Annars ett oerhört roligt spel jag gärna tipsar om!

Apothic inferno rödvin – fick vi av mina föräldrar. Ett rödvin som lagrats på ett whisky fat och ni som hängt med ett tag vet ju vilken whiskyfantast min kära sambo är. Så det här vinet ser vi båda fram emot att få dricka utav!

Jultröjan – fick jag utav min bror. En underbar tröja måste jag få säga!! Jag hade under lördagen tittat på tröjan flertalet gånger för att tillslut bestämma mig för att jag inte ville ha den. Då jag öppnade på julaftonen det här paketet så blev jag självklart oerhört glad!!

Otroligt fina julklappar utav min älskade familj och lagom till början av nästa år ska jag självfallet visa vad jag och Niclas givit år 2018! ♡

15 reaktioner till “Årets julklappar 2018

 1. Nice grejer! Och ett gott rödvin sitter ju aldrig fel!
  Men ja det stämmer nog, alla onyttigheter gör än nog seg 😛
  Vet inte om det är fler pokemon. Men just bara för att man vandrade runt så pass mycket så kändes det kul att spela pokemon där 😛

  Gilla

 2. Jättefina julklappar gumman 🙂 sv; Ja som fan 😦 tuff vecka men nu börjar alla pusselbitar komma på plats känns lite bättre nu 🙂 hur mår du? Gott nytt år förresten 😀

  Gilla

 3. Kul att se och så roligt att du blev nöjd 🙂 SV: ja visst var de, så nöjd så 🙂 Men absolut, alltid kul med nya erfarenheter och så växer man så mycket när man får stå på egna ben, i en ny stad 🙂 Även om du varit mycket i Örebro innan så är det ju lite annat nu ändå 🙂
  Hm nej.. Henrik är ju heltidsbrandman – jobbar han så är han på stationen hela tiden, dag som natt beroende hur schemat då är 🙂 han har alltså stått på julafton i fyra år och min mening som jag skrev var att jag önskar att i framtiden när vi har barn att han då slipper jobba för att han ”tar de passen nu” 🙂 Det är ju inte alls säkert men jag hoppas någon kan vara snäll om fallet skulle bli så 🙂 Så det är inte alls vartannat år utan det är hur schemat faller in 🙂
  Det låter härligt, hoppas ni får ett bra firande! =)

  Gilla

 4. Åh sååå fina klappar, gillar verkligen Mumin-muggarna 😊. Fick en massa paket, det bästa var en pyjamas + en massa saker till hunden!

  Kom aldrig iväg till nån secondhand i lördags, får bli nästa helg…så än så länge får jag använda det som finns hemma :).

  Hoppas du får en finfin nyår 🎉🎉🎉

  Gilla

 5. Men muggen! 😀 Hur fin är inte den. Älskar!! Läste att ni hade en trevlig kväll igår och såg fyrverkerier. Hoppas att du har en forts bra dag. 🙂 Kramar

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s