48960154_303063687002059_1070606450629279744_n

Hallå gänget! Idag var jag ute på mellandagsrean precis som för exakt ett helt år sedan fast idag med en helt annan Jennifer – lika underbara! Mestadels var det bara för att umgås med min fina vän men och för att köpa mig en mascara. En till sådan här chailatte burk fick allt följa med hem också! Vi var i Marieberg från 11-13:30 och tog oss även en fika mellan allt letande nyårsoutfit till Jennifer. Hittade dock ingenting då men verkar som om hon ändå köpte en av dessa vi tittade på under dagen. Ska bli spännande att få se!

Sitter för tillfället och latar mig i soffan då jag precis städat klart i mitt kök. Känns jätteskönt inför att åter stöka ner igen till middagen. Idag får vi även en middagsgäst bestående utav min kära bror. Han ska vara med mig, sambon, Jennifer och hennes bror på nyår så det ska bli trevligt att han kommer redan idag. Till middag blir det fläskytterfilé med rotfrukter. Mums!!

Igår så var det verkligen en latar dag med svår huvudvärk och mådde ingen vidare alls. Tog det enbart lugnt hemma i min säng och bara var. Fick inte många knop gjorda men sådana dagar kan ibland vara välbehövliga om man inte mår någon vidare.

Men i torsdags var min älskade sambo ledig och vi handlade tillsammans och vi tittade på filmer och hade vår egen tid samt att vi hade det trevligt ihop. Alltid skönt med lediga dagar tillsammans!

Nu tänkte jag ta och fortsätta se lite på SOA, dricka min första kopp kaffe på dagen och njuta lite innan jag tänkte börja städa lite i vardagsrummet. Behövs kan jag lova!!

Hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll kära ni! ♥

11 reaktioner till “Mellandagsrean

  1. Det låter – förutom dagen med huvudvärk – som riktigt sköna och avkopplande dagar med mys och trevligt umgänge!😃 Tänk att det snart är dags att fira nyår!😄 Hoppas att ni får det riktigt trevligt!❤️

    Sv: Åh tack så jättemycket för dina värmande ord fina du!❤️ Så glad jag blir!😃 Det är alltid lika härligt när någon uppskattar det man gör!😃 Kram!❤️

    Gilla

  2. Vad härligt att gå och strosa lite på mellandagsrean med vänner!😍 åh chailatte är de bästa, sååå gott! Tråkigt att du inte mådde så bra, men härligt att sambon var ledig i torsdags! Hoppas du får ett fantastikt slut på 2018 och en fantastisk start på 2019! Gott nytt år😍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s