Inlägget innehåller reklam via annonslänkar för Nordicfeel

P-1427

Nu då det är mellandagsrea hela den här veckan så ska väl även jag försöka köpa hem allt jag behöver. Det jag är i behov utav just nu är den här ovanstående mascaran jag har använt mig utav i mer än ett år nu. Jag är riktigt nöjd över den här mascaran och tur nog finns den att köpa på Nordicfeel för endast 99 kr. Riktigt kap!

Något jag också är i stort behov och som även Nordicfeel kan hjälpa till med är ett bättre shampoo och balsam. När jag senast var hos min nya frisör för dessa tre år så berättade hon att mitt hår hade blivit rätt slitet och var väldigt torrt. Eftersom att jag bor ute på landet och har varierande vatten har det slitit rätt mycket på mitt hår tyvärr och nu då jag har fräschat upp håret vill jag förstås fortsätta ha det så. Hittade därmed Maria Nilas shampoo- och balsam och kände att det är väl självklart något jag ska unna mig med!

Max Factor mascara hittar ni HÄR!
Och Maria Nilas shampoo-och balsam hittar ni HÄR och HÄR!

12 reaktioner till “I behov av på mellandagsrean

  1. Åh, riktigt bra rea-tips där, jag är nästan lite impad av mig själv att jag fortfarande inte har köpt något på rean… hör inte till vanligheten :). Men väntar man några dagar så kommer ofta dom där guldkornen fram eller så är det halva reapriset på vissa saker :). Ska försöka reafynda lite till min hund i helgen <3.

    Jag håller med om att det hade varit mysigt med snö fram till nyår, men som sagt så har vi inte haft ett enda snökorn här – bara frostiga rutor… och nu är det plusgrader ute och regnkänsla.

    Ska bli skönt med 4 dagars ledighet nu. Hoppas du får en fin fredag & start på helgen ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s