Vilka underbara latar dagar jag nu haft. Igår klev vi upp runt sex på morgonen för att snabbt packa in allt i bilen och åka hemåt. Ungefär 2,5 timme senare lastade vi ur bilen innan sambon behövde åka till jobbet. Själv satte jag mig i sängen för att börja med lite plugg och även tittat på SOA. Lagade ugnspannkaka till middag vilket var enkelt och gott och kvällen fortsatte lugn även den.

Idag har jag åter pluggat på samma arbetsuppgift som igår och tittat på fler avsnitt av SOA. Tog mig även en välförtjänt sovmorgon till halv nio och idag har jag även varit mer produktiv än igår. Städat lite, eller mest tagit undan saker och ting, och bara myst hemma. Sambon slutade tidigt idag vilket är så skönt och imorgon är han dessutom ledig vilket ska bli super härligt! Resterande av kvällen kommer antingen bestå utav något sällskapsspel eller se klart på Serena.

Hoppas ni fått underbara lediga dagar såhär under julhelgen! ♡

12 reaktioner till “Julledigheten

 1. lycka till med pluggandet! 😀

  sv; ja det är alltid roligt när man får med en extra produkt gratis 🙂

  ja jag är så nöjd över min shopping från new york. kommer ett inlägg lite längre fram om vad jag shoppade 😛 största anledningen till att jag åker till new york är shoppingen. sen också såklart för att få njuta av staden men shopping är prio ett för mig 😛
  nej det är inte alls kul att ständigt känna sig trött. men är skönt att det har börja vända nu och att vi går mot ljusare tider igen 😀
  hoppas att du har haft en fin jul vännen!!
  kram ❤

  Gilla

 2. Jag vill önska dig en God Fortsättning! 😀 ❤ Det låter trots pluggandet som lugna och sköna dagar, vilket är välbehövligt att ha ibland! 🙂 Jag kanske ställer en superdum fråga nu, men vad är SOA som du kollar på?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s