I fredags var jag skönt nog ledig och vid 11:15 åkte jag iväg för att klippa mig i ett litet hus ute på landet. Det var första gången och jag vart super nöjd! Passade på att baka en saffranskladdkaka innan sambon kom hem från arbetet och vid 17:30 åkte vi mot Stockholm. Var väl framme strax efter 20:00 och mös hemma tillsammans med familjen.

Igår så vart det en riktig mysdag tillsammans med familjen min. Först började vi kl 10:00 med att möta upp Denis innan vi åkte till Farsta centrum med mina föräldrar som jag umgicks med medan Niclas umgicks med sin vän. På väg hemåt hämtade vi upp Niclas mamma för att sedan fika med saffranskladdkakan jag bakade under fredagen och spelade kort innan jag, sambon, mina föräldrar och Jensan åkte lite pulka. Det var jätte mysigt! Resten av kvällen bestod utav att se Dannys show osv på teve innan vi lade oss rätt sent.

Och idag så är det enbart en dag ifrån kära julaftonen och så Jenny är taggad förstås! Kan inte sluta prata om alla julklappar, men Nissen som ni med barn kör på, är hon dock väldigt rädd för haha! Vi har pärlat, bakat saffranskladdkaka och polkagriskladdkaka till imorgon samt umgåtts ute i snön. Spelat kort med alla förutom pappa och sitter nu och myser framför uppesittarkvällen. Än är det bara pappa som vunnit en nyårslott, men än är det en lott kvar innan det blir sängdags.

Hoppas ni fått en bra helg inför julaftonen! 🎅🤶🎄🎁

2 reaktioner till “Julhelgen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s