Före:

Efter:

Det blev ändå en liten skillnad ifrån vad jag tidigare hade och vad jag har nu. Men jag är nöjd! Jag klippte mig förstås här i Örebro och hittade ett ställe relativt nära mig som hade sin egna frisörsalong. Hon var jätte duktig och älskade att prata, så det blev aldrig en lugn stund. Hon tog ca 200 kr billigare än vad de vanligtvis i stan gör, tack och lov! Så jag är super nöjd, verkligen.

Vattnet jag nu för tiden duschar i är ett kalkigt vatten som gör att håret blir lättare torrt och slitet och därför valde jag att ta lite mer än bara topparna den här gången. Men jag strävar fortfarande efter att få långt hår och nu då mitt hår ”mår bättre” kommer håret växa som ogräs. Jag är som sagt väldigt nöjd och kommer absolut besöka henne vid nästa frisörtillfälle!

7 reaktioner till “Nyklippt inför jul

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s