MV5BMzA1NTQzMjAyOV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDcyMjY2Ng@@._V1_111103_MOV_haroldkumar.jpg.CROP.original-original

En riktigt bra julfilm jag måste rekommendera är då A very Harold and Kumar 3D Christmas. Den såg jag på tillsammans med min sambo igår och både jag och sambon fick oss himla goda skratt. Det var verkligen 3D aktigt som var roligt att se på trotts att vi inte såg självaste 3D:n via glasögon och den var helt galen och helt spårad men rolig film!
Filmens handling: Sex år senare träffas de två bästa vännerna igen spontant och tidigt i filmen bränner de ned det mest viktigaste på hela julaftonen. Med begränsad tid slår sig dem ihop och för att finna det rätta till julaftonen samt får vara med om sitt värsta mardrömsliknande äventyr någonsin.
Filmen får hela 5 av 5 T!

17195398merrykissmas1-e1512704025956

En annan film jag mer än gärna ger ett tips om är den här typiska julfilmen: merry kissmas. Ja, som ni hör på namnet är det förstås en kärleksfilm med mycket drama i. Jag gillade den väldigt mycket och skulle mer än gärna vilja se den igen till nästa år.
Filmen handlar om: en kvinna som även är assistent till sin fästman känner sig inte uppskattad då hennes chef och älskare fokuserar mer på jobbet än om henne. De åker till hennes hemstad för att ha en förlovningsfest och sitt drömbröllop där tillsammans med hennes nära och kära då hon i en hiss träffar den mest charmigaste killen någonsin som visar mer uppskattning än vad hennes fästman någonsin kommer att visa henne.
Filmen får 4 av 5 T!
ffffffmaxresdefault (1)

Och den sista filmen jag gärna ger tips om också är den här filmen: I’ll be home for christmas. Det är också typisk drama film om julen, typ en av dem vanligaste, som är bra och spännande. Man har sitt par man hejar lite extra på och jul mirakel sker dessutom.
Filmen handlar om: en väldigt upptagen kvinna lägger upp sitt och sin dotters liv via listor hon sedan checkar av för att hinna med allt. Nu börjar julen närma sig och en person hon inte träffat på tre år och som aldrig under hennes uppväxt deltagit under juletiderna som helt plötsligt dyker upp och en väldigt trevlig och stilig man introduceras till hennes liv.
Filmen får 4 av 5 T!

11 reaktioner till “Tre stycken jullfilmstips

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s