I onsdags så började jag i skolan klockan 09:15 och föreläsningen var inte relevant. Eller, inte bara jag förstås, ser inte riktigt vad föreläsningarna ger oss just nu och känns som om de vänder sig mesta dels till arbetsterapeuterna vilket är trist! Men klockan 13:00 åkte jag, Nancy, Julia och Louise till stan för att fika och säga hejdå inför jullovet. Kvällen bestod utav att se på filmen jag rekommenderade tidigare och bara tog det lugnt med sambon.

Idag så gick jag på föreläsning trotts allting och känner fortfarande mig inte klokare. Känns riktigt skönt att idag var allra sista föreläsningen det här året och nu bara massa hemuppgifter. Tre saker jag ska hålla på med under dessa två veckor. Men efter att ha lunchat med klassen, kramats hejdå, åkte jag in till stan för att möta upp finaste Jennifer. Åkte hem till mig, åt glass framför the sons of Anarchy som var bra och sambon var tvungen att stanna kvar på jobbet lite längre och då passade Jeffan vara kvar en liten längre stund skönt nog. Bjöd på egen gjord potatismos, köttbullar och brunsås till middag och ja, som alltid, mycket snack innan jag skjutsade henne till bussen. Sambon är hemma & tänderna är borstade. Ska skrapa triss innan det nog blir läggdags.

Hoppas ni haft en underbar dag idag!

5 reaktioner till “Jullov

  1. Så himla gött med jullov! 😀 Föreläsningar som inte ger något är ju supertrista att gå på. Fikan såg verkligen god ut! 😀 Nu ska jag också äta köttbullar! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s