jullistan

Är det ett rent nöje att slå in julklapparna eller är det rena mardrömmen? – jag tycker att det är ett rent nöje. Tycker det är rätt mysigt och förväntansfullt!

Adventsljusstake VS julstjärna? – då föredrar jag nog adventsljusstake istället.

Vad dricker du helst till julmaten? – julmust och nog ett eller annan god julöl alternativt rött vin.

Dröm julklappen i år? – en skärbräda haha. Det är vad jag har sagt till min mamma att jag och sambon önskar oss till julklapp eftersom vi endast har en enda stor skärbräda och vi behöver innerligt en till.

Vad får absolut INTE hända på julafton? – oj, jag vet inte. Ja, att man glömmer någons julklapp eller mitt julquiz då jag bor i en annan stad och har inte enkelt att kunna åka hem och hämta sakerna.

En jultradition du vill slopa? – kanske inte slopa men jag önskar att ibland få fira bara med min familj. Det är alltid många människor på julafton och känns som om man inte ägnar den tid till sin familj man önskar.

Vilken/vilka doft/er påminner om julen? – kanel, saffran och all julmats doft så som typ rödbetssallad, Janssons frestelse osv. Då det även doftar äkta gran är ju också guld!

Du får välja två temafärger att inreda julen med. Vilka färger blir det? – då skulle jag nog säga rött och vitt! För det är väl det vi har hemma hos oss.

Marabou chokladhus VS pepparkakshus? – då måste jag få säga pepparkakshus. Det är det som är lite en del utav julen och det är inte direkt choklad vi ständigt äter varenda år.

Var ska du fira jul i år? – i år blir det att fira jul i Tyresö, men i vilket hus vet vi ännu inte. Jag vet att jag har min flicka på julaftonen och dagarna dessförinnan vilket är galet underbart och så blir det väl en bonus ifall att vi slår ihop oss tillsammans med pappas familj eller ej.

Det bästa med julen är? – all uppskattning man visar tillsammans, all kärlek man delar, all god mat, all omtanke man delger till varandra och bara har det trevligt tillsammans!

Äter du julmat på julafton? – men självklart!

Vad ska du göra under jullovet? – plugga som tusan! Fick igår reda på att det är en massa böcker jag behöver läsa, det är en hemtenta jag ska plugga inför som jag har mellan den 14-18 januari samt ett seminarium tillsammans med en ifrån arbetsterapeuterna den 10 januari. Mycket att göra inom plugg men ska försöka att hitta på något roligt så som fira högtiderna och umgås med fina vänner och familj!

Favorit nagellack i jul? – rött är vad jag skulle vilja ha. Men jag har nu så svåra problem att mina tånaglar får endast pryda den här färgen i år.

Vad är viktigaste på julen? – att fira tillsammans med min älskade familj och verkligen ge uppskattning till varandra.

Har du någon speciell jultradition? – nej, inte direkt. Vi försöker att sova över hos mina föräldrar dagen innan och vaknar på julaftonsmorgonen och äter typ risgrynsgröt till frukost och kanske en skinksmörgås med senap på och gör i ordning sig tillsammans med julmusik i bakgrunden. Vi tittar ALLTID på Kalle Anka klockan 15:00 och öppnar julklapparna efter Kalle Anka och äter sedan lunch/middag ihop.

9 reaktioner till “Ytterligare en jullista

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s