Tredje advent i söndags och en mysig inne dag för min del. Ledig ifrån skolan och som tidigare hade vi inget för oss i skolan och började på nytt i måndags så blev en filmdag bara. Killen kom hem sent men det var sista sena kvällen nu på ett tag skönt nog! Såg på Beck och adventsfikade.

På söndagkvällen/natten till måndag hade det snöat och det har blivit ett tjockt lager med snö. Började 10:15 i skolan och sambon som skönt nog var ledig var snäll och klev upp för att fixa bort all snö på Zorro åt mig snällt nog. Var i skolan till 16:00 innan jag åkte hem och umgicks med sambon då vi såg på en film och bara mös hemma.

Idag då, tisdag, tog de bort en föreläsning på torsdagen och satte den idag istället. Den bästa föreläsningen jag någonsin varit på, med många bra pauser under dessa 4 timmar jag var i skolan och passade på att dricka en jullatte med smak av apelsin & choklad. Sådär var den dock, skulle nog valt med pepparmint! Oh well efter 4 timmars skratt och efter en nöjd föreläsning åkte jag hem, har stor handlat med sambon som även idag var ledig och sedan fixat och donat i stugan. Trist det sistnämnda men ett måste att göra! Nu blir det att äta tjocka julrevbensspjäll till middag och fortsatt myskväll i detta vintermörkret.

Hoppas er tisdag varit bra! ♡

6 reaktioner till “Underbar föreläsning

  1. Här har det också kommit snö, men inte så mycket att den behöver skottas. Bara lagom mycket så att det är ljusare ute!😃
    Så roligt att föreläsningen var så bra!😃

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s