jdjd

JAG HAR KLARAT HELA FÖRSTA KURSEN I TERMIN ETT!

Ja, ni läser helt rätt. Idag tänkte jag ägna ett blogginlägg till ära för mig själv då jag har klarat så mycket med självklart mycket kämpande och lättnader. Först började jag med kommunikation och tack vare den här grupparbetet lärde jag känna tre ifrån min klass väldigt fort. Efter det hade vi en hemtenta på grundläggande akustik, ellära och elektroakustik. Jag ljuger om jag inte säger att jag fick kämpa med den här hemtentan då jag först fick ett U i betyg och vid omtentan sedan fick jag skönt nog ett VG. Så stolt!

Jag har även hunnit att skriva en rapport som då är reflektionen som jag fått ett godkänt betyg på. Rapporten handlade om att jag skulle göra en inlevelseövning och sedan skriva en rapport där jag fick endast generella kommentarer till hjälp och stöd. Lättnaden då jag fick reda på att jag var godkänd är obeskrivlig. Det trodde jag helt ärligt inte att jag skulle klara av.

Det var emellanåt alla stora saker flera olika seminarium så som ett seminarium på audionomproffessionen som jag fått godkänt på och som i efterhand var tvungen att göra en mini redovisning med bio, röntgen sjuksköterskor, sjuksköterskor och läkare för skoj skull typ och ja, allt ledde till ett godkänt betyg. Vi hade även ljudmiljö och regelverk som jag också behövde redovisa om och det handlade då om hur vi påverkas utav buller i vår vardag. I uppgift fick jag och min grupp på fem personer att via ett A-filter se hur störande musiken kan vara i decibel i typ klädaffärer samt på något matställe. Riktigt intressant faktiskt!

Sen då, sals tentamen som handlade om ljudalstring och ljudutbredning… Jag fick då kämpa som en dåre då jag fick ett icke godkänt betyg men sen den 24/11 gjorde jag om och på andra försöket då klarade jag tentamen. Alltså lyckan och lättnaden efteråt är helt obeskrivlig! Jag kan inte fatta att jag fick godkänt på den men jag kan ändå förstå på ett annat sätt då jag verkligen hade slitit som ett djur för att förtjäna mitt godkända betyg. Det som nog var det mest jobbiga var att vi endast hade tre chanser på oss – klarade vi inte tentamen på tredje försöket vart vi spärrade och kunde därmed inte fortsätta vår audionomutbildning.

Så nu då jag ser på Antagning.se att jag faktiskt är kvalificerad att få fortsätta gjorde att tårarna av lycka rullade nedför kinderna!

20 reaktioner till “Första kursen i T1 – check

 1. Stort stort grattis! Såå bra kämpat, du är verkligen duktig! ❤
  Jag blev helt chockad när min kollega berättade att ni bara har tre försök på er, har aldrig hört om det tidigare. Vi behövde bara ha tillräckligt med poäng varje termin för att få läsa vidare!
  Stort grattis igen!!!! ❤

  Gilla

  1. Tack snälla!! Jaså, åh vad skönt för dig då du pluggande. Nej, tyvärr så är det inte så hos oss på audionomprogrammet nej. Det är lite synd och ett stressmoment tyvärr. Men så skönt då man väl har klarat sig :’D ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s