48359048_2048885185179026_7258529936086925312_n

Tredje advent idag.. Tänk att det enbart är en advent kvar att fira innan vi det är julafton! Hur underbart är inte det egentligen?! Här kommer lista nummer tre på adventslistan jag skapade den första advent.
48406424_1777071635736406_2284696106371645440_n

Vad brukar du göra på tredje advent? – äter go fika med nära och kära. Alla advent ser i princip likadana ut!

Blir tredje advent annorlunda i år? – det kan man ju säga! Förra året var det mysfika tillsammans med sambon, min pappa och min mamma hemma hos mig och åt middag ute och såg på Star Wars – last Jedi på bio. Supermysigt verkligen! Det var även fint väder då, soligt och skönt i jämförelse med det trista, gråa vädret ute idag.

Vad ska ni göra idag? – Det blir dessvärre en lugn hemmadag ensam till sent då sambon arbetar sista sena arbetspasset den här veckan. Ska bli skönt att ha honom hemma tidigare nästa vecka! Självklart mysfika till kvällen då jag köpt saffransgifflar redan i måndags till den här dagen, blir att tända tredje ljuset och jag ska fixa julquizet till julaftonen, jag ska se på julfilmer och läsa en julig bok tänkte jag.

Har ni någon snö? – jo, men litet tunt lager har vi allt! Vi har haft det sen i onsdags.

Vad hoppas du till fjärde advent? – till fjärde advent så kommer jag och sambon vara i Stockholm hemma hos mina föräldrar. Hoppas att det blir bingo-kväll som alltid och självklart så mycket mys dagen innan julaftonen!48364491_282602519265597_5210082431431868416_n

Vad ska ni göra idag då?

 

 

14 reaktioner till “Tredje advent

 1. Ja herregud det är helt sjukt att det snart är julafton! Men efter jul hoppas jag att det går fort tills sommaren är tillbaka igen ;D ❤ Glad tredje advent finis!

  Gilla

 2. gud va fin ljuslykta..kan man kalla den för de hahah fin var den då 🙂 har du en för varje advent? coolt skulle de vara annars 😀 sv; Ja verkligen, men jag föredrar att ställa klockan då jag ska jobba för vet jag måste upp då jag tar mitt jobb seriöst men hade jag varit ledig..typ som nu… ja o sambon klev inte upp trots han ställt larmet hahah..vi bara sover bort hela dagen men imorgon så kan jag inte göra de, då skiter jag i om jag bara får 4 tim sömn 🙂 då vänder jag ju ändå på dygnet 🙂 sen ledig tisdag så 🙂

  Gilla

 3. Åh, jag är ingen vintermänniska, men det hade varit lite mysigt med snö nu, kan bero på att man har kollat in en massa julfilmer idag :). Istället så blev man blöt och kall i blötsnön ute precis 😩.

  Det blir garanterat en skön semesterdag imorgon – hoppas få vara lite flitig med.

  Är tävlingen avslutad ännu? Den med värmande filten 🥰

  Gilla

 4. Firar direkt inte andventerna, men nästa söndag ska jag med spela Bingolotto och åka till Ikea och äta julmat, det har blivit lite av en tradition 😍

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s