Igår hade jag min kära Jennifer på besök då vi åt lax med ris till middag och hemmagjord pepparkakskladdkaka till efterrätt. Riktigt smarrigt! Till det mycket snack och en och två julfilmer. Då sambon kom hem spelade vi bezzerwizer och tittade på film innan vi alla tre somnade efter tolvslaget.

Idag klev vi upp runt 06:30 och körde in till skolan för att hon hade en omtenta. Vid nio var hon klar och då åkte vi iväg på julshopping vilket gjort att jag är nu helt klar. Känns så skönt! Hunnit se väldigt många julfilmer, lagat tacos, slagit in alla julklappar och även gjort klart frågequizet. Rätt skönt att inte ha något skolarbete som ett måste att göra nu på en lördag. Nu blir det att se på Benji och sova i sambons famn. Ha en fortsatt trevlig lördag!

8 reaktioner till “Myshäng och julshopping

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s