Vinnaren utav Snug rugen tävlingen är: JENNIFER!
Stort grattis till dig och hoppas att du får hem filten lagom till självaste julaftonen!

92532f0bad090ceb3dc78ba98d68311504f22a70

Julgåvan är en underbar film måste jag få säga som jag mer än gärna tipsar om under den här juletiden. Det är nästan ett måste att se den här filmen innan julafton. IMDB skriver såhär om filmen: den tidigare ambitiösa arvtagerskan Ellen Langford kan ta över sin faders företag om hon åker på ett uppdrag. Uppdraget är att leverera julkort till hennes faders gamla partner som bor i Snow Falls, hemstaden hon aldrig varit i. När gamla vännen till hennes pappa och en snöstorm gör så att hon inte kan åka hem snabbt gör det så att hon får börja arbeta på värdshuset hon bor på och finner sig även en romans. 
Den här filmen får helt klart 5 av 5 T.

spirit-christmas-movie

En annan film jag mer än gärna tipsar om som är minst lika viktigt att se som min älskade vän Jennifer även var tvungen att se på igår är the spirit of christmas. IMDB skriver såhär om filmen: Kate, en arbetsnarkoman som arbetar som jurist har hela tre veckor på sig att få ett hemsökt bed and breakfast värderat och såld. En som arbetar på bed and breakfast säger att det finns en ande i huset som inte kommer att ge samtycke. Med en befordran som ligger och väntar på Kate då hon åter kommer hem åker hon dit för att göra det omöjliga då hon stöter på anden som verkar vara oerhört vänlig och lugn.
Den här filmen får också 5 av 5 T.

135157maxresdefault

Christmas Chronicles är en ny film som självklart jag skulle se på som älskar julfilmer! Jag kan inte riktigt säga att den har blivit en favorit hos mig, ett måste att se nu varje jul, men tipsar gärna till de som har barn som nog skulle älska den här filmen. IMBD skriver så här om filmen: det är en berättelse om en syster och en bror, Kate och Teddy Pierce, som hade i plan att fånga jultomten på videofilm på julaftonen blev istället till en oväntad äventyr som barn bara kan drömma om.
Den här filmen får 3 av 5 T.

9 reaktioner till “Julfilms tips

  1. Så bra med tips 😀 SV: ja eller hur! Ja vi är nöjda 🙂 ja helt galet.. måste lägga i en växel nu med allt känner jag ;D jo du har berättat tidigare att du har lite svårt för de ämnena, men såå kul att du nu klarat det! 🙂 Bra jobbat 😀 Jaså? Har inte varit i Wadköping i år men jag tycker det är supermysigt där 🙂

    Gilla

  2. Men se där, här hemma kollade vi precis klart på filmen Christmas Chronicles. Några goda skratt och värme bjöd filmen oss på!

    Svar: Tack för kommentaren om min tändsticksask!

    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s