48268786_2241035192615152_2554421018928087040_n

Lite jultips sitter då aldrig fel enligt mig och här kommer då ett jultips på en tvål ifrån The body shop. En butik jag både älskar och har handlat ifrån den affären så långt jag kan minnas. Den här butiken – positivt enligt mig – har gjort mig beroende utav tvål i dess like!

Så vad gillar jag med den här tvålen? Så himla mycket gör att jag älskar den här tvålen så som att den är dryg och nuförtiden älskar jag att hoppa in i duschen. Missförstå mig rätt då, haha. Men jag älskar då jag öppnar locket och känner den starka doften utav en utav dem godaste polkagris doften. När jag lämnar badrummet stannar doften kvar länge och jag brukar sällan använda någon parfym den dagen eftersom att jag vill känna den här juliga doften runt mig. Underbar tvål som sagt!

Jag fick den här tvålen för endast tre kronor eftersom att jag hade turen men om ni är intresserade av att testa The body shops nya och fräscha jultvål ska ni absolut köpa den för 70 kr. Ni kommer definitivt inte att ångra er!

6 reaktioner till “Candy cane – jultvålen 2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s