Januari:
Herregud det känns inte ens som i år. Under den här månaden, starten på det här året som snart är slut, bodde jag och Niclas inte ständigt ihop. Han pluggade inför det jobb han i princip har nu och var enbart hemma under helgerna. Bodde hemma hos mina föräldrar och min bror och varannan vecka hade jag även min älskade brorsdotter. Underbart att få bo tillsammans med henne igen! Min älskade tjej fyllde även 6 år den 3 januari som vi självfallet firade med släkt!
20180203_161623(0)
Februari:
Den här månaden, mer exakt den 2 februari, avslutade sambon sin kurs och kom åter hemåt för gott. Så himla skönt att återigen ha honom hemma och återigen på heltid bo i sin egna lägenhet igen. Vi hade kalas för min kusin som fyllde 16 i slutet av januari och mitt kusinbarn som fyllde 2 år i början av februari. Myst tillsammans med hans vänner, min familj och även mycket jobb likaså i januari. Hektisk tid alla dessa månader innan jag slutade.20180311_115007Mars:
Den här månaden är en utav dem jag verkligen har älskat. Den här månaden tog jag en veckas ledighet (med nöd och näppe och inte för chefens förtjänst) för att åka till Sälen med min älskade familj. Jenny följde förstås med för första gången så som Niclas och jag hade inte varit där på flera år! Det var supermysigt och med oss hade vi min kära morbror Janne. Kul att visa Sälen för Niclas också. Det var även påsk den här månaden och det va här mina problem 2018 startade med sjukvården.

20180405_114423
April:
I april så vaknade jag upp med ett hemskt rött öga vilket visades vara kvalster. Jag tampades väldigt länge, säkert hela den här månaden med kvalsterproblemet och antar att vi tyvärr tog med oss från Sälen. Det var tufft men vi hittade på en massa roligheter jag och sambon. Bland annat passade vi på att ha en dejtdag den 5 april då vi spelade biljard, bowling och åt lunch ute. Jättemysigt! Den 14 april var jag tillsammans med min familj (förutom min bror) på lakritsmässan vilket var också jätte mysigt! Något som också var oerhört mysigt var att Jenny sov över hos mig och Niclas för första gången den 28 april. Supermysig dag i övrigt dessförinnan!

20180504_201021
Maj:
Blandad månad. En helg åkte jag och Niclas till Öland för att besöka hans syster och fästman och se  hur de bodde. Vi umgicks med hans vänner, min mamma kom över på middag och vi har även firat morsdag. Firat min ingifta farbror som fyllde år och mycket jobb.
20180619_185153
Juni:
I juni började vår semester, fast inte fören den 18:e. Blev att fira midsommarafton i Mallorca då vi var i staden Palmanova. Vi spenderade rätt mycket tid hos min mormor och morfar även och tittade förstås på fotbollen som var oerhört viktig!! En vän jag skaffade i februari hade en grillfest jag och sambon gick på tillsammans vilket var super trevligt och såg även då min kusin gick på bal! Vi kom hem ifrån Mallorca på mammas födelsedag och självklart åkte vi genast hem till henne för att fira henne. Det var även den här månaden som jag fick mina problem med eksemen som än inte gått över tyvärr.
 

5 reaktioner till “Årsresumé – del 1

  1. Så roligt med en tillbakablick på vad som hände under första halvan av året!😃 Det var ju många trevliga och roliga saker!😃 Eksemet verkar dock jobbigt! Hoppas att du blir fri från det snart!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s