48266751_2333428413552723_2830570171767193600_nAndra advent idag, tiden går så galet fort och jag bara älskar det just nu. Jag har speciellt längtat i över en vecka just på andra advent tack vare att det är en utav dem mysigaste dagarna på den här veckan!47686011_336157146977790_7299026693094637568_n

Vad brukar du göra på andra advent? – inget speciellt så. Oftast en ledig dag för min del eller en arbetsdag då jag arbetade inom vården. Var jag ledig brukade jag alltid passa på att umgås med sambon och mina föräldrar och handla in återstående julklappar och mysa med all go fika!

Blir andra advent annorlunda i år? – väldigt måste jag få säga!

Vad ska ni göra idag? – idag ska jag och min sambo på en utav de mest sevärda julmarknaden här där vi bor tillsammans med min underbaraste vän Jennifer. Hoppas innerligt att det kommer att vara mysigt och att vi kommer hitta en massa fint och äta massa gott!

Har ni någon snö? – nix. I fredags hade vi rätt mycket, men igår försvann det och inte kommit nytt idag tyvärr. Men än är det tidigt och vem vet?

Vad hoppas du till tredje advent? – till tredje advent hoppas jag att jag har alla julklappar inhandlade, att jag är super nöjd över att tentan jag skrev under torsdagen är jag fortfarande nöjd över och att jag fått svar på gamla tentan jag gjorde den 24/11 och är lika nöjd! Vill förstås ha snö också.47681548_2138375643091559_2959909216350896128_n

Vad ska ni fina göra idag?

13 reaktioner till “Andra advent

 1. Så mysigt det låter! 🙂
  Jag har också sån advents-och julkänsla idag 🙂 Vilodag från träningen idag 😉 Har bakat pepparrkakor och spelat massa julmusik, så mysigt 🙂
  Och senare ska vi över till svärmor på adventsfika<3

  Ha en fin advent<3

  Gilla

 2. hoppas att julmarknaden var bra 🙂 själv har jag haft en mysig och lugn andra advent.

  sv; ja jag hade en den på min shoppinglista men tyvärr så hittade jag inte på allt från den. men men, hittade massa annat så är rätt nöjd med shoppingen ändå 😛

  åh ja detta mörker är inte alls kul. tycker fortfarande att det är jobbigt och jag blir så trött utav det också. måste börja äta d-vitamin tror jag. 😛
  hoppas att du har haft en fin helg. sorry för supersent svar, men bättre sent än aldrig, right? 😉
  kram ♥

  Gilla

 3. Så himla mysigt med julmarknad 🙂 Hoppas att nästa tenta går lika bra 🙂

  Sv: Jaa det var både tråkigt och känslosamt att åka ut från Bonde söker fru 😦 Jag hoppas med att det dyker upp en snygging med en ros snart 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s