Vilken fantastisk underbar årsdag vi hade igår minst sagt! Blev en ledig dag ifrån skolan där jag faktiskt (kanske dumt nog) tog studieledigt och bara mös mig ned framför serier och städade smått. Då sambon kom hem efter jobbet öppnade jag dörren där han stod med en bukett blommor i handen. Riktigt juliga och fina och självklart blev jag otroligt rörd! Vi åt oxfilé, svampsås (med kantareller, Karl-Johan och champinjoner) med hasselbackspotatis. Grymt gott! Creme brulee till efterrätt och galet mycket mys framför idol och en brasa. Självklart somnade han innan vi fick reda på vem som vann, men en otroligt mysig årsdag som sagt!

Lördag idag och det har bara inneburit att vi har tagit det lugnt och myst framför teven och varsin dator. Den här egen tiden är så himla välbehövlig ibland! Annars åt vi en lasagne med sojafärs och bacon i och den vart faktiskt riktigt god. Sojafärsåsen vi åt i torsdags var galet äcklig och inget vi någonsin gör om haha! Vi har även sett på den nya Mowgli filmen som Netflix gjort vilket var den bästa filmen av dem alla!47581045_1855048524622447_7534412805248647168_n

I torsdags så pyntade jag julgranen under paus ifrån mycket pluggande. Känner just nu inget hopp med den här tentan vi snart ska ha men hoppas ju förstås på det bästa! När killen kom hem så mös vi hemma framför film och det som gick på teve. Inget märkvärdigt direkt!

MISSA INTE TÄVLINGEN SOM JUST NU PÅGÅR FRAMTILL 15/12. KLICKA PÅ LÄNKEN FÖR ATT KOMMA TILL INLÄGGET!

22 reaktioner till “Årsdagen och mysiga lördagen

 1. Men så mysigt! Jag och min sambo brukar också mysa hemma när vi har årsdag! Vill hellre ta hem mat eller laga än att åka på resturang. Så mycket mysigare😍
  Åååh jag måste se den filmen! Vad kul att höra att den va så bra!

  Gilla

 2. Men åh, grattis! Hur många år firade ni? 🙂 Vilken färs testade ni, vissa kan vara riktigt äckliga men jag tycker att anammas är den som är godast och mest lik kött 🙂

  Gilla

 3. Vilken supergod middag ni åt!😄 Jag älskar den rätten, och kantareller är bland det godaste som finns att ha i en sås!😄
  Blommorna är jättefina!🌹

  Gilla

 4. Åh mums vad gott det lät! Att fira en årsdag på det sätt som ni gjorde låter som en bättre idè än de flesta andra jag ha hört talas om tidigare. Hemma, i någon form av trygghet, kan man ju alltid vara sig själv mer än ute bland andra människor och inget ofrivilligt kan störa det fokus man har för varandra.
  Stort grattis på Er dag, jag är glad att den blev toppen!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s