Många år vi har på nacken och fler ska det bli. Vi träffades för första gången den 6 december 2013 när vi bara var 17 år gamla. Jag har varit med hela din gymnasiegång, under tiden du övningskörde till att du fått körkortet den 16 juli 2014 och jag har även fått uppleva din student, din 18-årsdag och 20-årsdag. Jag har fått uppleva flera högtider med dig och vi har fått testa på att halv som halvt vara föräldrar till min älskade brorsdotter. Du har alltid stöttat mig, alltid trott på mig och det är tack vare dig som jag i dagens läge är där jag är.

Men det är inte bara jag som har fått uppleva mycket utav hans liv bara, utan det är lika mycket han som har varit med mig. Vår första krogrunda tillsammans med min älskade sambos vänner, min övningskör tid och då jag tog mitt körkort den 5 februari 2015, mina min gymnasietid plus student, mina första jobb, att jag nu pluggar på ett universitet och alla mina stora födelsedagar. Du har fått bli en del utav min familj så oerhört fort och accepterad så fort. Min familj ser dig som en familj sen dag ett och min släkt känner detsamma. Det är så roligt att du fått uppleva att alla mina äldsta kusiner har fått ett varsitt barn och att du fått uppleva allt fint som har med min älskade Jennys barndom och utveckling. Det finns så många dagar som jag kan bli så glad över ett minne som jag mer än gärna vill dela med dig och inser att det finns inga minnen utan dig. Alla mina goda minnen är du alltid, ständigt, med i!

Vi har hunnit med så mycket mer än bara det vanliga i våra liv. Vi har hunnit att flytta två gånger under våra fem år tillsammans, vi har hunnit att flytta till en helt ny stad och vi har varit på flera olika mysiga resor tillsammans. Vi har varit i Åland, på Finlandskryssning, vi har varit i Umeå, i flera olika städer på en hel vecka så som Uppsala, Sala, Gävle osv, vi har varit på Öland och hunnit med två utomlandsresor – London och Mallorca. Det finns inget bättre än att få hitta på en massa roliga saker tillsammans med den här underbara karl, han betyder så mycket för mig vilket gör alla dessa resor betydligt mycket roligare och mer minnesvärda!

Jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag verkligen älskar den här killen mest utav allt på den här jorden. Han stöttar mig, han som sagt tror på mig och kämpar ständigt med mig. Han har ett så inspirerande tålamod jag inte ens kan tänka mig in i och jag är så sjukt glad över att han kom in i mitt liv. När vi träffades var jag inte den gladaste på jorden och du kom verkligen in med ljuset i mitt mörker, nyckeln till glädjen som jag inte kan vara mer än tacksam för.

Jag älskar dig så himla mycket, Niclas, och hoppas att du inser det! ♥

5 reaktioner till “Vår fem års dag

  1. Åh vilket härligt inlägg!❤️ Ni är så himla fina tillsammans! Tänk att ni redan har hunnit med så mycket, och tänk så mycket roligt ni har framför er!😄❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s