Idag firar jag och Niclas hela fem år tillsammans. Kan ni tänka er, hela fem år?! Det är ändå helt galet samtidigt som det är så galet underbart! Vi har då en massa år på nacken och fler ska det självklart bli. I år blir det dessutom en helt annorlunda årsdag i jämförelse med de fyra andra då vi för det första har flyttat igen och bor i en helt annan stad. Kommer att bli riktigt mysigt då han kommer hem då vi har beslutat att äta fin middag hemma idag och bara mysa. Det är det bästa man kan göra på sin årsdag faktiskt, men idag blir det att öppna en champagne som jag har haft i min ägo i 4 år. Stort!!

Jag måste då även få säga det att efter så här många år tillsammans med den här karl så blir jag bara mer och mer förälskad för var dag som går. Det är den mest underbaraste känslan jag har varit med om och jag litar på honom fullt ut. Finns aldrig några tvivel om hur mycket jag älskar honom eller hur mycket jag vill vara tillsammans med honom. Jag hoppas att han inser och vet hur mycket han betyder för mig då jag kanske inte säger det varje dag men precis som han försöker på alla sätt och vis att säga det med andra ord eller gester.

Jag säger det ofta och jag säger det igen. Niclas är ljuset som kom in i mitt dystra mörker och har nyckeln till godheten inuti mig. Jag älskar dig, Niclas, nu och för alltid! ♥

19 reaktioner till “Årsdag

 1. Ett så himla fint inlägg! Jag blir berörd. Ni är verkligen fina tillsammans. Det gläder mig att ni har funnit varandra.

  Svar: Tack för din omtanke.

  Kram

  Gilla

 2. Grattis till era år ihop 😀 SV: ja det var en bra vecka 🙂 Lät som din också var det 😀 mysigt att fira och även julmarknad 🙂 är det i Wadköping? Vart jobbar han nu då? 🙂

  Gilla

 3. Så mycket kärlek i detta inlägg! 5 år är lång tid! Stort grattis till er! Hoppas ni får många lyckliga år till

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s