47396490_352622581982708_3239090259618693120_n

God kväll kära ni! Min vecka började med att jag, min sambo och min kusin försökte ta upp julgranen som fall omkull under söndag-måndag natt. Vi misslyckades rätt mycket och gav upp till slut och åt upp all god linssoppa jag gav receptet på igår. Vid 13:30 åkte vi in mot centralen för att lämna min kusin som skulle åka hem till hans farmor och farfar och vidare for jag och sambon för att tvätta vår älskade Zorro. Ja, jävlar så fin han blev men så smutsig han återigen är två dagar senare! Det blev en galet mysig kväll framförPirates of Carabien och Baywatch (fast den såg vi inte på så värst mycket). Galet mysig dag!!

47509849_2314415982120292_5246733710945943552_n47386149_754145684940222_2982934432945537024_n

Igår var det Tobbes tur att ha halv åtta hos mig och det var faktiskt den första jag gick på även förutom min egna. Det var riktigt trevligt och de flesta var allergiska mot laktos, gluten, nötter och en massa annat så allt var vego och gluten- och laktosfritt. Han var riktigt duktig! Blev musikquiz där jag och en tjej kom tvåa och sedan så drog jag mig hemåt runt 21:00. Dessförinnan tog jag det lugnt hemma innan jag mötte upp Bex klockan 16:00 i Marieberg för julshopping. Handlade in en julklapp till min mamma och en till min bror. Tre julklappar färdiga och mer ska det bli! Som sagt var det en riktigt mysig dag trotts att vädret inte var på vår sida då det både regnade och blåste galet mycket. Nästintill oväder!

 

 

Och idag är det lilllördag som jag har firat med att åka in två timmar tidigare ungefär till skolan och fixade med anteckningar till min vän som jag är anteckningsstöd åt och umgicks med Julia. Hade även en föreläsning idag på ca 1,5 timme och det var första gången med den här mannen som annars ständigt varit utomlands. Bra föreläsning måste jag få säga! Lämnade in lite lappar så att jag kan få lön av att vara ett anteckningsstöd och åkte sedan vidare hem och har för det mesta bara tagit det lugnt. Myst hemma med psykologi plugg, prison break och kaffe. Även haft långt samtal med min älskade mamma idag vilket är guld värt då vi nu för tiden bor i två olika städer och inte kan ses som förut. Nu inväntar jag min älskade sambo och ska ge upp pluggandet då klockan ändå är åtta på kvällen. By the way så hämtade jag ut paket idag (eller låg i min brevlåda) och där i låg två underbara böcker jag precis tänkte ta och läsa innan sambon kommer hem. Hoppas båda julböckerna är suveränt bra!

Hoppas er vecka och era dagar hittills varit bra!

16 reaktioner till “Fallen gran och tenta plugg

 1. Så nesligt att granen inte ville resa på sig!😆 Men bra kämpat!😄
  Det låter så roligt med halv åtta hos mig! Jag kanske skulle försöka komma på om jag känner några som är duktiga vid spisen och vill vara med. Men då måste ju även jag lyckas vara duktig en av kvällarna, och varken bränna eller sönderkoka något!😆

  Gilla

  1. Hahaha, ja det var sannerligen nesligt! Hörrö dudu haha!
   Ja, det var faktiskt jätte trevligt, men tror inte att vi åter kommer köra på det. Jag tycker det är trevligare att bara bjuda hem till mig eller tvärtom 🙂 det tycker jag absolut att ni ska ta och göra!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s