-14 grader vaknade jag upp till och det var oerhört svårt att skrapa bilen. Men jag lyckades och kom dessutom i tid till seminariet. Hade seminarium om filmen och boken livet efter dig och fokuset låg på Freud. Jag tror att det gick bra, det kändes bra & den äldre farbrorn som examinerade oss såg riktigt rar ut. Satt en stund kvar i skolan tillsammans med Lollo för att plugga inför psykologi tentan och sen mötte jag upp min kära vän Jennifer och spenderade några timmar i Marieberg. Det var riktigt kallt ute idag så vi var välförtjänta den varma tomtelatten från EH och jag köpte mig även en ny mössa då den andra har spårlöst försvunnit.

Annars fortsatte kvällen lugn & just nu ser vi på Max Payne innan vi ska sova. Hoppas att ni har haft en bra tisdag idag!

20 reaktioner till “Minusgrader & tomtelatte

 1. Ja nu vaknar man plötsligt till bitande kalla mornar, och jag är sååå frusen av mig!😆
  Jag har aldrig druckit en tomtelatte, så jag måste testa en sån om jag får tillfälle nån gång!😊

  Gilla

 2. Brrr, det är SÅ attans kallt ute just nu. Tomtelatten hade suttit fint just nu…får unna mig en imorgon kanske på min lediga dag 😊.

  Åh hur var queen-filmen? Vill så gärna se den 🙂

  Gilla

 3. Kul att få läsa om din dag, den tycks ha innehållit intressanta samtal och en uppskattad paus på Espresso House. 🙂

  Svar: Tack så mycket för att du kommentarer min blogg!

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s