6d860a1213e53e7fae111706edfdf0ca8dd3f075

Ytterligare ett serietips inom loppet av en vecka kommer här då!

Har ni hört talas om Netflix egna serie – Atypical? Om inte är den så himla bra och jag tycker alla bör se den här serien! Speciellt er som inte riktigt har koll på vad Autism är och vad det innebär att leva med den för både personen som har den neuropsykiatriska sjukdomen och de som är runt omkring. En riktigt rolig och härlig serie man blir både oerhört berörd utav samtidigt som man får så mycket kunskap.

Atypical

Samuel Gardner är en person med diagnosen autism som lever med regler och är väldigt ärlig som person. Säger precis vad han tänker och har inga filter. Tillsammans med hans familj – speciellt mamman – försöker de beskydda honom från allt ont i den här världen. Med en massa nytt i hans liv försöker han bli en självständig 18 åring där han med hjälp utav sin bästa vän, familj och nyfunnen vänskap gör sitt bästa för att fortsätta leva i ett samhälle som inte helt är anpassat för en Autistisk person.

34 reaktioner till “Atypical

 1. Ja riktigt kul 🙂

  Alltid nice med tips på Netflix serier. Alldeles för ofta slutar det med att man bläddrar runt i en avighet utan att hitta vad man vill kika på.

  Gilla

 2. Gick inte att kommentera direkt från FB. WP strular. I alla fall, har inte sett den serien. Tack för tipset 😊

  Gilla

 3. Åh tack så mycket för tipset behövde verkligen en ny serie att kolla på! Min mans lillebror har autism så är ju ganska insatt i de & tycker de är väldigt intressant och vill lära mig mer 😊

  Gilla

 4. Jag har själv autism, såg serien med min mamma och vi höll på att dö av garv. Helt underbar serie, sååå mycket som stämde in på mig 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s