Halloj gänget! Blev att vakna upp till den här frosten hos mina föräldrar mysigt nog! Åt god frukost (föräldrarna köpte risgrynsgröt till min ära!) och vid 10:00 åkte vi till lägenheten.

Vid 13:00 hämtade mina föräldrar upp mig för en lunch i farsta c. Blev en Cesarsallad gott nog, handlade en super fin jacka till min älskade mamma & jag köpte den här jultvålen ifrån TBS för endast 3 kronor! Visades sig att de sänkt priset från 70 kr till 53 kr och hon hörde efter om jag ville använda min bonuscheck på 50 kr vilket jag ville. Fasiken så nice ändå!

Vid 14:30 mötte vi upp sambon som lunchat med sin pappa & fortsatte med sista rycket i lägenheten. Vid 17:45 var vi skönt nog klara med att ha packat det sista i kartonger och städat hela lägenheten! Så jävla skönt & jag är så GALET tacksam för mina underbara föräldrar som ställt upp & hjälpt oss! Så fina människor!

Nu sitter vi i mörkret i bilen & på väg hemåt. Får se vad för middag det blir idag!

27 reaktioner till “Sista rycket

 1. Den där känslan när man äntligen har packat och fått bort det sista, och städat klart allt är helt underbar!😊 Det är så jobbigt att flytta, så det är ovärderligt att få hjälp!😊

  Gilla

  1. Ja, det är en underbar känsla. Ja, haha, det är egentligen inget jag ser fram emot. Inte ens då man väl kommer till sitt nya boende för då är ju allt klart i det gamla men mycket kvar i vårt nuvarande hem istället! :’D

   Gilla

 2. Vad skönt att få allt gjort! Aldrig känner man sig så nöjd som efter en sån stor insats. 🙂
  Hoppas ni åt en riktigt god middag efter slitet. 🙂 Så gott förresten med risgrynsgröt!

  Gilla

 3. Skönt att ha gjort det sista nu 😀 Och ja vad skulle man göra utan föräldrar?! 🙂 SV: ja det var toppen sannerligen 😀 okej det låter ju jätteskönt om det faktiskt går åt rätt håll nu!
  Skönt att ni börjar komma i ordning! Hur går skolan? 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s